Hírek

Last Leaf Down – „Giant” zenevideó

Már csak két nap és megjelenik a svájci shoegaze feltörekvő csillagának, LAST LEAF DOWN-nak „Fake Lights” című debütalbuma Európában, most pedig bemutatásra került egy új dal a „Giant” zenevideójának formájában. Nézzétek meg ITT.

Időbe telt felfedezni a shoegaze és post-rock között húzódó többrétegű, tekervényes világot, de az idő miatt LAST LEAF DOWN nem aggódott. A svájci kvartett az időtlen szépség dalaira koncentrál melankolikus kifinomultsággal, így létrehozva „Fake Lights” debütalbumukat. 2003-ban alapítva dark és doom metál bandaként súlyos nótákkal, a csapat 2007-ben váltott irányt új zenészük felvételével. Attól fogva LAST LEAF DOWN-t hamar mennyei, túlvilági hangzásáról lett ismert melyet a távoli, álomszerű vokál kísér.

A shoeagaze zenének mindig időbe telik hogy nőjön és érjen – az eufóriától a csalódottságig mindenféle érzést okozhat. „Fake Lights” már címében ötvözi ezt az ellentétet. A banda legtöbb dalát a magasztosság és gondoskodás jellemzi, azonban a hangulat néha lappangóan rémisztő lehet. Akárhogy is, a svájci kvartett most bemutatja magát érzelmeket felkavaró debüt anyagával, melynek sokatmondó címe „Fake Lights”.

Exkluzív CD + póló csomag: http://www.smarturl.it/fakelights_lifeforce

iTunes: http://www.smarturl.it/fakelights_itunes

Amazon: http://www.smarturl.it/fakelights_amazon

Slowdive, Alcest, Katatonia, Olafur Arnalds, Anathema és Mogwai rajongói kedvelhetik.

https://www.facebook.com/lastleafdown

Kapcsolódó cikkek

Last Leaf Down – The Theme (official video)

KMZ

Last Leaf Down album teaser

KMZ

Last Leaf Down szerződés a Lifeforce Records-al

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek