Hírek

Lay Siege – Leszerződik a Lifeforce Records-al, új single bejelentése, teaser videó

A Lifeforce Records izgatottan jelenti be, hogy leszerződtette az angol metálos LAY SIEGE-et, akik 2015 tavaszán adják majd ki „Hopeisnowhere” debütjüket.

A trailert az alábbi linken nézhetitek meg: http://youtu.be/zGxRdIo7-Sg

Az angliai LAY SIEGE a metalcore, post-metál és sludge hangzását ötvözi, létrehozva saját, fullasztó heavy zenéjét tele szívvel és mélységgel. Az album 2012-es hat dalos „Obulus” EP-jük folytatása, mellyel olyanok elismerését vívták ki, mint a Kerrang! Radio, Scuzz TV és Rock Sound magazin. Egy fokozatot tovább tekerve a „Hopeisnowhere” egy szívbemarkoló utazás, melyet a könyörtelen, hangszálszaggató ének és a kirobbanó, riff-orientált dühös gitározás segít. Modern metál kompromisszumok nélkül.

A dolgok beindítására a banda február 9-én kiadja „Hollow Hands” single-jét.

Énekes Carl Brown így kommentálta:

Elmondhatatlanul örülünk a Lifeforce Records szerződésnek, és hogy ennyi kiváló múltbéli és jelenlegi bandával lehetünk együtt. Az album régóta készülőben van és végre kiadtuk, ráadásul egy olyan kiadón keresztül mint a Lifeforce, ami hihetetlen. Mind nagyon büszkék vagyunk a dalokra és az album hangzására, alig várom hogy megoszthassuk mindenkivel.

Stefan Luedicke (Lifeforce Records) így kommentálta:

Nagyon várom már, hogy együtt dolgozhassunk az Egyesült Királyság egyik legizgalmasabb új bandájával, és biztos vagyok abban, hogy Lay Siege új albumát annyira fogjátok imádni mint én.

https://www.facebook.com/laysiege
http://laysiegeuk.com/

Kapcsolódó cikkek

A Lay Siege új számot mutat be „hopeisnowhere” albumáról

KMZ

Lay Siege – Hollow Hands (official video)

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek