Hírek

Leecher – Új dallal és videóval vezetik fel a következő lemezt: Messengers Of Fear

Októberben az olasz Blodiga Sklad társaságában körbe utazták Európát, két évvel ezelőtt megjelent, “Sightless” című nagylemezükkel, az Apocalyptica, Therion és Nightwish által kitaposott ösvényt járó cselló-metalos LEECHER most pedig bemutatta az egyelőre cím nélküli következő nagylemez első hírmondóját. A “Messengers Of Fear” dal videóval együtt érkezik, mely egyben megörökítette az októberi turné, a stúdiózás és a dal élő előadásainak legjobb pillanatait is.

▶️ Leecher – Messengers of Fear (Live + Studio + Tour Aftermovie)
www.youtube.com/watch?v=SEi3tm5Zz0c

A felvételek Strasser György jóvoltából a törökbálinti B-MONITOR Stúdióban zajlottak, a hangzásért pedig Frank Pitters (Silverlinemusic) producer és hangmérnök felelt. A dalban hallható Axuruk Kaleniuk, a Blodiga Skald zenekar hörgősénak a hangja is. A FemMe fesztivál videóit Hendrik Schroeder, a bolgár koncert videóit pedig Kiril Gruev készítette.

Szeretnénk megköszönni a munkát és a segítséget mindazoknak, akik nélkül nem jöhetett volna létre a felvétel, és természetesen NEKTEK: a közönségünknek, a rajongóinknak és a támogatóinknak, akik nélkül nem lehetnénk most itt! Nagyon örülünk, hogy eddig is ennyien segítettetek. Csodálatos időszakot élünk most át, rengeteg dolog történik velünk… és még nincs vége!!! Ha szeretnétek részt vállalni a második lemezünk elkészülésében, még november 22-ig megtehetitek. Maradjatok velünk! Osszátok, kommenteljetek! És köszönjük!

LEECHER október elején egy felhívást és kérést tett közzé rajongóik felé, második albumuk felvételeit ugyanis a közönség támogatásával szeretnék elkezdeni, emiatt pedig egy Indiegogo kampányt indítottak, ahol támogatni lehet a zenekart.

▶️ Leecher Indiegogo:
bit.ly/2Q7Po47

Hamarosan hozzákezdünk a második lemezünk felvételeihez, amiből szeretnénk a lehető legtöbbet kihozni! A munkálatokat egy profi stúdióban, egy tapasztalt producer mellett tennénk meg, aki a fülével és a tudásával segítene minket abban, hogy a lehető legjobb minőséget tehessük le nektek az asztalra. Ehhez most a ti segítségeteket szeretnénk kérni!Ha szeretitek a munkásságunkat, szívesen követitek figyelemmel az utunkat és támogatnátok is minket abban, hogy szintet léphessünk, akkor most meg tudjátok ezt tenni egy kampány keretében. Exkluzív ajándékokkal is készültünk nektek,mint például limitált kiadású pólókkal és egyedi társasjátékkal.

▶️ Leecher Facebook:
www.facebook.com/leechermusic/

▶️ Nail Records Facebook:
www.facebook.com/NailRecordsHungary/

Kapcsolódó cikkek

Leecher / Tengerszem – jó kedvvel, jó élményekkel, plusz energiákkal jöttünk el

KMZ

Leecher – dal- és klippremier a jövőre érkező Deviant albumról!

KMZ

Leecher dalpremier szöveges videóval – a “Get Over It” már meghallgatható a jövőre érkező Deviant albumról!

KMZ

Három énekesnő, három zenekar: indul “A fény nyomában” turné, a Tales of Evening, a Nova Prospect és a Leecher közösen járja az országot

KMZ

Tales Of Evening, Serenity, Visions Of Atlantis, Dragony, Temperance, Leecher – Koncertbeszámoló

Mountain

Leecher – Európai turné után, új lemez és Indiegogo kampány előtt

KMZ

Leecher: szimfonikus metal akusztikusan, magyarul

KMZ

Leecher – Sightless – szimfónikus metal, csellókkal és női énekkel az Apocalyptica és Within Temptation nyomában

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek