Hírek

Legion Of Andromeda – Debütalbum megjelenése

Az At War With False Noise és az Unholy Anarchy bejelentette 2015. február 20-át LEGION OF ANDROMEDA debütalbumának, az „Iron Scorn”-nak nemzetközi megjelenési dátumaként. A 2012-ben, -M- és –R- torz elméjéből kipattant, Tokió embertelen megalopoliszában ólálkodó banda szellemét a teljes háború uralja.

Az ismétlésekre és ciklusos forgásra épülő LEGION OF ANDROMEDA a kozmikus fagy legyűrhetetlen zajával tör elő: nyers, minimalista, brutális, primitív, egyszerű és barbár. Bár bandák olyan változatos skálája hatott rájuk, mint a Big Black, Suicide, Godflesh, Ildjarn, Swans, Khanate, VON és Pan Sonic, a banda egy teljesen egyedi hangzást alakított ki magának.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/185758534″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

2014 júliusában a banda felvette első rendes nagylemezét a legendás Steve Albinivel (Neurosis, High On Fire, Nirvana) az Electrical Audioban. „Iron Scorn” címmel az album produkció, lendület és hangzás szempontjából hatalmas, büntet és pusztít. Albini hihetetlen hangmérnöki tehetsége és egyedi észjárása egy igazi szörnyet keltett életre, a pusztító hangorkánok egyik legnagyobbikát. A John Golden (Melvins, Om, Sleep) által masterelt lemez 2015. február 20-án jelenik meg kizárólag bakeliten az At War With False Noise-on (Európa) és az Unholy Anarchy-n (US) keresztül. A borítót a tehetséges Tony Robers (Conan, Electric Wizard, Unearthly Trance) készítette.

Tracklist:

1. Transuranic Ejaculation (05:43)
2. Cosmo Hammer (06:21)
3. Overlord Of Thunder (06:01)
4. Scourge Of Pestilence (04:04)
5. Sociopathic Infestation (07:30)
6. Aim At The Starless Sky (06:13)
7. Fist Of Hammurabi (07:03)

www.legionofandromeda.bandcamp.com
www.facebook.com/legionofandromedaofficial

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek