Hírek

„Leszek az Első!” – Lemez megjelenés

Új albummal rukkol elő az miskolci Sound Height 69. Április 28-án hétfőn, azaz MA 19:00-kor kerül a nagyérdemű elé az új csemege „Leszek az Első!” címmel.

Az „SH69” 2010-ben adta ki szerzői kiadásban első lemezét, Elrontott kölykök címmel. Az elmúlt négy évben a srácok sok hazai és erdélyi klubba látogattak el, és a szemfülesek már több fesztiválon is találkozhattak velük. Négy éve zenei meditálás után friss anyaggal és új arculattal szaggatják majd a húrokat, püfölik a dobokat és ordítják az arcunkba, hogy  „mi a nagy büdös helyzet”. Elmondásuk szerint a „Leszek az Első!” tizenkét vadonatúj dalt fog tartalmazni, amiben remélhetőleg mindenki meg fogja találni a neki valót. A album különlegessége az, hogy két dobos munkássága is hallható lesz rajta, ugyanis az korong felén a 2013 szeptemberében elhunyt Simon Viktor, a lemez másik felén pedig a jelenleg is aktív Ignácz Zoltán (Psychosocial) aprítja majd a dobokat. Közreműködő előadóként a tizenegy éves Czelláth Panna, (aki a DVTK indulójának előadója, valamint) a 4-Dance Club Tánc és Musicalstúdió énekese is hallható lesz. Nem titkolt célja a zenekarnak ezzel az anyaggal betörni a main stream csapatok vonalába, mindenesetre kíváncsian várjuk.

Ízelítőként egy dalt már elérhetővé tettek korábban: http://www.youtube.com/watch?v=rLX25jXMVwE

Ma 19:00 figyeljétek a zenekar facebook-ját, valamint a youtube csatornájukat és elérhető lesz az új anyag. Mindenkinek, jó zenehallgatást.
https://www.facebook.com/soundheight69
http://www.youtube.com/channel/UCFjRhm1o6nTBRvVCnEACCbA

Lemezbemutató koncert: Május 2. – Corner Stage – Miskolc, Start – 21:00
https://www.facebook.com/events/815654031796452/

Drótos Bence – Ének, szólógitár
Kiss Ákos Bence – Gitár
Gulybán Márton – Basszusgitár
Dobok – Ignácz Zoltán
Dobok – Simon Viktor

Recorded – RotoRSound Studio – Plósz József
Utómunka – Gulybán Márton
Mix – HangArt Studio – Károly Tamás @ Miskolc, HUN
Matering – Waltz Audio Tom Watlz @ Boston, USA

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek