Hírek

Lifehack – Új album megjelenés

A 2016-ban alakult magyar zenekar első lemezét saját anyanyelvén készítette el. A magyar nyelvű lemezzel párhuzamosan elkészítettek három dalt angolul is, amit nem tettek közzé. Magyarországon a lemez elérte célját, ugyanis egy teltházas lemezbemutató koncertet adtak a Piknik Park (Linkin Park tribute) társaságában, a Dürer nagyteremben, valamint nagyon sok pozitív rajongói visszajelzés érkezett.

Időközben aztán Ádám és Anna úgy gondolta, hogy meg kellene mutatni a három angolul felvett dalt a közönségnek is, valamint elkezdeni terjeszteni nemzetközi piacon, megnézni, milyen visszajelzéseket kap. A három dalt, „Time to Say goodbye” névre hallgató EP-ként adták ki, melynek “Brave” című dalára videoklipet is forgattak. A videóhoz rengeteg plüsst gyűjtöttek, amit később szeretnének jótékony célokra ajánlani. A „Wait up” és a “Time to Say Goodbye” című dalokra egy-egy live videót is készült, amit a Kuplungban adott szintén teltházas koncertjükön rögzítettek.

Lifehack – Brave: https://youtu.be/BuBy9MQdLwA
Lifehack live: https://bit.ly/2vDMjh4

Sok pozitív visszajelzés érkezik külföld felől is, főleg kritikák és üzenetek formájában, és a magyar célközönség is vevő az angol dalokra, ezért úgy döntött a zenekar, hogy az első lemezüket teljes egészében kiadják angol nyelven is. A “Synchronized” címet viselő album már elérhető a Lifehack YouTube csatornáján. Mivel a mai magyar fiatalok többsége már otthonos az angol nyelvben, ez a lemez is éppúgy elnyerte a tetszésüket. Hiszen a dalok valóban szinkronizálva lettek, tehát az eredeti magyar szöveget szinte tükörfordítással sikerült átírni angolra, így nem vesztette értelmét a hét dal “lélekfejlődős” sztorija.

LIFEHACK – SYNCHRONIZED: https://bit.ly/2B4BxWg

A lemez budapesti bemutatója a hasonló zenei stílusú, olasz Halflives zenekar társaságában lesz augusztus 24-én a ROBOT nevű klubban.

Halflives – Crown: https://youtu.be/59mdK7jePAE
Esemény: http://bit.ly/2Hi59xc

Kapcsolódó cikkek

Első EP-jével, valamint egy videoklippel debütál a Lifehack zenekar

KMZ

Lifehack zenekar egyenesen a próbateremből

KMZ

Lifehack – Klippremier és lemezmegjelenés

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek