Hírek

Lovecrose dal- és klippremier: Szemvillanás

A magyar nyelvű metalcore zenekar a Szemvillanás című új dalához készített imidzsklippel jelentkezett. A tavasszal bemutatott két számmal – Vakon futunkLétezned kell – együtt ez már a harmadik előfutár a készülő harmadik lemezhez.

Minden lángol című stúdióalbum a HammerWorld magazin egyik mellékletként jelent meg még 2020 végén, azóta – ahogyan a covid-helyzet engedte – a banda az ország több pontján klub bulikon és fesztiválokon is bemutatta az anyagot.

A zenekar a dalról:
„A Szemvillanás egy tempósabb és feszesebb metalcore muzsika lett, ami zömében a műfaj klasszikus elemeiből építkezik. A dal a rohanó időről szól, amit mi magunk is egyre jobban érzünk, ahogy telnek az esztendők, és idősebbek leszünk. Belegondolni abba, hogy milyen hamar repülnek el az évek, és, hogy mennyi meg nem valósított célt hagyunk eközben magunk mögött, na, ez egy borzasztóan nyomasztó érzés. Ezt próbáltuk átadni ezzel a számmal.”

A keverés és mastering a No Silence Studioban készült, a videót Németh Péter (Portrait Shot) és Volner Márk a zenekar énekese készítette, a rendezés/vágás pedig szintén Márk érdeme. A zenekar – ahogy ideje engedi – közben dolgozik a harmadik lemezen, bár utóbbi időben külső ráhatások miatt kicsit lelassult a munka…
„Mi is érezzük az emberekre nehezedő gazdasági problémákat, sajnos emellett zenekari szinten sem tudunk szó nélkül elmenni. Imádjuk ezt csinálni, és ahogy időnk és a tárcánk engedi készítjük a dalokat, és szervezzük a koncerteket.”

Aki az éppen aktuális vagy szerveződő Lovecrose koncertekről szeretne friss infót kapni, kövesse a banda Facebook-oldalát.

Kapcsolódó cikkek

Görbe tükör a társadalom felé – megérkezett a metalcore / modern metal vonalas Lovecrose harmadik nagylemeze

KMZ

Taposol – Mellbevágó videoklippel kísért új dal a Lovecrose ötösétől

KMZ

Lovecrose – új videoklip és dal a metalcore banda készülő második nagylemezéről

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek