Maeotis – Ingyenesen letölthető EP

Print Friendly, PDF & Email

2018. Már 23, 6:33 :

Örömmel jelentjük, hogy a bemutatkozó anyagunk utolsó példánya is gazdára talált! Ezért, hogy megköszönjük a támogatásotokat, a mai naptól ingyenesen letölthetővé tettük a teljes Avarok Gyűrűje EP-t a zenekar bandcamp oldalán: https://maeotis.bandcamp.com/album/avarok-gy-r-je

A Maeotis egy debreceni metal zenekar, mely azzal a céllal alakult, hogy a zenén keresztül mutassa be őseink életét és történetét. A zenénk alapját a pagan metal stílusirányzat képezi amely nálunk kiegészül egyfajta magyaros hangzással és saját stílusunk elemeivel. A metal zenében megszokott hangszereken túl autentikus, népi hangszerek bevonásával is kísérletezünk. A zenekar egyik jellegzetességét képezik a magyar nyelvű szövegek, melyek az ősi hun-magyar történelem és mitológia világát idézik.

A Maeotisnak eddig két hanganyaga jelent meg, a 2014-es Avarok Gyűrűje és a 2015-ös Vérbulcsú EP, jelenleg pedig első nagylemezének megírásán dolgozik.

https://www.youtube.com/watch?v=e86bFYaSbL4

Maeotis zenekar

Ezt a cikket eddig 82 alkalommal tekintették meg.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..