Hírek

Magic Kingdom – „Savage Requiem” megjelenés március 20-án!

A belga gitáros, Dushan Petrossi nem csak az AFM alatt futó IRON MASK hajtórugója, hanem a szimfonikus power metált játszó MAGIC KINGDOM mögött álló zseni is. Az igazat megvallva eredetileg a MAGIC KINGDOM érte el a nemzetközi sikert, úgy Európában, mint Ázsiában és Dél-Amerikában. Bár a banda még csak három albummal büszkélkedhet (míg a negyedik, ‘Savage Requiem’ Európában március 20. az USA-ban április 14-re várható), ezen albumok – főként a későbbiek, a ‘Metallic Tragedy’ és ’Symphony Of War’ megalapozta a hírnevüket mint a stílus egyik legsikeresebb bandája.

És míg Petrossi másik bandája, az IRON MASK, mely az utóbbi években indult virágzásnak, egy sokkal hard-rock orientáltabb elemekkel ötvözött neo-klasszikus stílust követ, MAGIC KINGDOM sokkal vaskosabb és gyorsabb, de csöppet sem kevésbé megkapó.

A ‘Savage Requiem’ hozza a MAGIC KINGDOM fanatikusai által elvárt 100%-ot. Petrossi nagyszerű gitárjátéka az egész lemezen átível, és az új énekes, Christian Palin (ex-Adagio) előadása is érzelmes és erőteljes. „Szeretem Christian énekstílusát”, mondja Petrossi. “Mindig hozza a 100%-ot és nem fogja vissza magát. Úgy érzem, hogy az új daloknak pont egy ilyen emberre volt szükségük hogy életre keljenek. Nagyon örülünk, hogy most már ő is a Magic Kingdom része”.

Biztosra veszem, hogy mostantól sokkal gyakrabban fogunk tudni MAGIC KINGDOM albumokat kiadni”, mondja Petrossi a ’Savage Requiem’ után. “Nagyon büszke vagyok az alkotásunkra és remélem, hogy a rajongók is annyi örömöt lelnek majd az album hallgatása közben, mint mi”.

‘Savage Requiem’ számlista:

01. In Umbra Mea
02. Guardian Angels
03. Rivals Forever
04. Full Moon Sacrifice
05. Ship Of Ghosts
06. Savage Requiem
07. Four Demon Kings Of Shadowlands
08. With Fire And Sword
09. Dragon Princess
10. Battlefield Magic

Bonus track:
Dragon Princess (akusztikus)

Kapcsolódó cikkek

Magic Kingdom – Savage Requiem (lyric video)

KMZ

Magic Kingdom – Leszerződött az AFM Records-al

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek