Hírek

Magrudergrind – Relapse Records szerződés; Stúdiófelvételek kezdete

A Relapse Records izgatottan jelenti be az amerikai grindcore/hardcore punk trió, a MAGRUDERGRIND leszerződtetését. A Washington D.C.-ben 2002-ben alakult MAGRUDERGRIND két teljes albumot és több splitet, EP-t és válogatást adott ki az évek során. Most a banda elkezdte öt éve várt új anyagának stúdiófelvételeit Kurt Ballou (Converge, High on Fire, Torche) producerrel a God City Studios-ban Salem, MA-ben. A kiadás masteringjét a Pig Destroyer Scott Hull-ja végzi, a borító designt pedig Clint Nicolas érdeme lesz. Az album kiadása ez évben várható a Relapse által, és kiterjedt turné fogja kísérni.

A banda így kommentálta a szerződést: „Rendkívül izgatottak vagyunk a Relapse Records-höz való csatlakozás miatt. Már várjuk a dobhártyák és a pózerek szétszaggatását következő teljes albumunkkal.

A MAGRUDERGRIND előző albumai a Bandcamp oldalon hallhatóak. Hallgass Magrudergrind-ot itt a Shitstorm-mal közös splitjüket pedig itt.

A Magrudergrind-ról:

A Magrudergrind 2015-ben is folytatja a grindcore, powerviolence és hardcore punk hibridjének fejlesztését első Relapse Records általi teljes albumuk várva-várt kiadásával. A 2002-ben Washington DC-ben alakult banda székhelye jelenleg Brooklyn, NY. Saját kiadású első lemezüket a trió még tinédzserként adta ki. A Magrudergrind maró, zsigeri szövegei a személyes és politikai árulások és társadalmi igazságtalanságok megvetésében gyökerezik, és hűen tükrözik a banda karcos szonikus esztétikáját. Sokat köszönhetve a szoros DIY globális punk közösségnek, fogantatása óta a banda turnézott Európában, Ázsiában, Észak- és Dél-Amerikában olyan nevekkel, mint a Cannibal Corpse, Napalm Death, Misery Index, és számtalan mások.

2007-ben a Magrudergrind kiadta első teljes albumát Rehashed címen a Six Weeks Records gondozásában, majd ezt követte második, saját címmel kiadott teljes albumuk 2009-ben a Willowtip Records kiadóval, Kurt Ballou (Converge, High on Fire, Torche) által kivitelezve és Scott Hull (Pig Destroyer, Phobia) által masterelve. Az elismert saját című kiadás 2010-ben említésre méltó szerepléseket hozott nekik többek között olyan fesztiválokon, mint a Hellfest, Maryland Deathfest és Obscene Extreme Festival. A The Crusher EP következett 2010-ben a Scion Audio/Visual által, majd később újrakiadva a To Live A Lie, Bones Brigade és RSR által. 2012-ben a bandát megkereste az HBO egy rövid cameo-ra a Veep showhoz melyben Julia Louis-Dreyfus is szerepet kapott, a műsor ötödik részében. Kétezer-tizenöt egy új koncertekkel és turnékkal tarkított példátlan év lesz a trió életében.

facebook.com/magrudergrindofficial
instagram.com/magrudergrind
www.last.fm/music/Magrudergrind
https://twitter.com/magrudergrind 

Kapcsolódó cikkek

Magrudergrind, Primitive Man, Another Way, Ghostchant koncika a fővárosban

KMZ

MAGRUDERGRIND – Magrudergrind

Black_wizard

Magrudergrind, Another Way, Pavilionul 32, Aku – Koncertbeszámoló

xfixbitchx

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek