Hírek

Malevolent Creation leszerződött a Century Media Records-al

A death metál legenda MALEVOLENT CREATION világraszóló szerződést kötött a Century Media Records-al! A banda jelenleg 12. nagylemezén dolgozik, melyet 2015-ben ad ki egy lemezbemutató turnéval kísérve.

Énekes és alapítótag Bret Hoffmann így kommentálta: „Rettentő izgatott vagyok és teljesen fel vagyok pörögve, hogy leszerződtünk és együtt dolgozhatunk a Century Mediaval! Úgy érzem végre megkapjuk azt a lökést, amivel a zenénk a térképre kerül!! Jó érzés, hogy a Century Medias srácok hisznek bennünk és zenénkben, én pedig tényleg csak erősíteni akarom őket és a bandát és nagyobb célok felé törekedni! Úgy értem szerintem mindig is kicsit alul értékeltek voltunk (rengeteg rajongótól is ezt hallottam) és szerintem ezzel a szerződéssel hatalmas lehetőségünk van a bandát feltornázni!! Az is hatalmas élmény, hogy Justin DiPintot újra soraink között üdvözölhetjük! Újra előtérbe hozza azt az éhes, agresszív mentalitást ami mindig is itt volt a bandában! Remek volt mikor augusztusban három hétig fesztiváloztunk Európában!! Tapintani lehetett az agressziót!! Annyira várom, hogy az album megjelenése után végre SOKAT koncertezhessünk!! Ha már itt tartunk, jelenleg az új anyagon dolgozunk! Eddig pörgősnek és pokoli súlyosnak néz ki!! Mindenki darál benne! Úgy érzem mindenki ráéhezett erre, hogy végre kitörhessen belőle a legsúlyosabb zene és ötlet! Hatalmas, súlyos ütemekből nem lesz hiány, ígérem! Ezzel a Century Media szerződéssel és az új gyilkos albummal szép dolgokat látok a jövőben! Így hát sok szónak is egy a vége, hamarosan kiadjuk világszerte a „Malevolence”-t!! Hamarosan a színpadokat és a dobhártyáitokat fogjuk a földdel egyenlővé tenni, és remélem mindenkit láthatunk majd!!! Kezdődjék a mészárlás!!!!”

Gitáros és alapító Phil Fasciana így egészíti ki: „Nem is adhatnék jobban igazat Brettnek abban, hogy egy ilyen neves kiadóval szerződtünk le, és hogy itt van az a fajta önbizalom, hogy olyan kiadóval dolgozunk, aki hisz a banda zenéjében és megfelelően szétterjeszti majd a világban. Gitáros Gio Geracaval, basszusgitáros és alapító Jason Blaschowicz-al és visszatérő dobos Justin DiPintoval végre nincsenek „kompromisszumok” a bandában és a zenében. Bőven volt időnk megírni, újraírni és tökéletesíteni az anyagot és úgy kivitelezni ahogy az nekünk és a rajongóknak is jó. Izgatottak vagyunk, hogy együtt dolgozhatunk a 12. albumon és alig várjuk, hogy kiadjuk a Century Median keresztül. A turnékkal sem fogunk tétovázni, és körbejárjuk majd a világot az új albumunk promótálására. Senki sem tudja mit tartogat a jövő, de mi öten elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az eddigi legsúlyosabb MALEVOLENT CREATION albumot hozzuk el, és várjuk mit hoz a jövő és hogy együtt dolgozhassunk a Century Media Records-al.”

Philipp Schulte (Century Media A&R Europe) így kommentálta: „Mikor kikérdezték kollégám, Stefan Franke és az én véleményemet a MALEVOLENT CREATION leszerződéséről, az első gondolatom az volt, hogy ez költői kérdés volt-e? A MALEVOLENT CREATION soha nem hátrált meg. Soha nem próbáltak fősodrúvá válni és soha nem adtak ki gyenge albumot a kezük közül (nehogy felemlegesd a „Stillborn”-t! Az az album még mindig gyilkol, teljesen mindegy mit gondolsz a produkcióról) és tudják, hogy kell csinálni. Így számomra a válasz eléggé egyértelmű volt. Rengeteg pozitív visszajelzés érkezett az elmúlt években az extrém metál bandás szerződési politikánkról, legyen az újonc vagy nagy, neves banda. MALEVOLENT CREATION az utóbbiba tartozik és szerintünk tökéletesen illik a Century Media repertoárjába. Nagyon büszkén fogadjuk őket soraink között. A hat demó amit hallottunk zseniálisak, bemutatva azt amiről ismertek nagyon jól kivitelezve. Élőben látni őket és találkozni velük a PartySan Open Air-en élmény volt. Öt, tökéletes formában lévő death metál veteránt láttunk, mind az öt teljesen elkötelezve a banda mellett, teljes figyelmüket annak az albumnak a munkálataira fordítva, ami potenciálisan klasszikus lehet egy klasszikusokkal teli felhozatalban.”

Dan Dismal (Century Media Product Manager/A&R USA) így egészíti ki: „Az, hogy MALEVOLENT CREATION rajongó vagyok ÉS a privilégium, hogy meghallgathattam néhány új anyagokat megkönnyítette a döntést… Igen, igen és IGEN!! Meg komolyan, ez a MALEVOLENT CREATION! Ki nem ugrálna örömében, hogy a death metál egyik legjobb bandájával dolgozhat?!

Tagok (2014):

Phil Fascina – gitár
Brett Hoffman – vokál
Jason Blachowicz – basszusgitár
Justin DiPinto – dob
Gio Geraca – gitár

Diszkográfia:

The Ten Commandments (1991)
Retribution (1992)
Stillborn (1993)
Eternal (1995)
In Cold Blood (1997)
The Fine Art of Murder (1998)
Envenomed (2000)
The Will to Kill (2002)
Warkult (2004)
Doomsday X (2007)
Invidious Dominion (2010)

www.facebook.com/malevolentcreation
www.myspace.com/malevolentcreation
www.youtube.com/user/malevolentcreation
www.twitter.com/malevolentcreat

Kapcsolódó cikkek

Malevolent Creation, Beneath The Void – Koncertbeszámoló

bönin

A Hammer Concerts bemutatja: Grave, Malevolent Creation, Krampüs koncert szombaton!

KMZ

A Malevolent Creation bemutatja a „Blood Of The Fallen” dalszöveges klipjét

KMZ

A Malevolent Creation felfedi „Dead Man’s Path” című új albuma borítóját és részleteit

KMZ

Hot News: Malevolent Creation – European tour dates

KMZ

Malevolent Creation Interjú

Dr. Feelgood

MALEVOLENT CREATION – Invidious Dominion

Dr. Feelgood

MALEVOLENT CREATION – Doomsday X

Menegroth

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek