Hírek

Manimal – új zenekar Székesfehérvárról; január 16-án a a székesfehérvári Nyolcas Műhelyben

A MANIMAL zenekart 2013. nyarán alakította Korpos Lajos (Lala) gitáros (ex-Doghitters, ex-Septic). Hozzá csatlakozott Selmeczi András (Söme) basszusgitáron (ex-Sleepless, ex-Remorse, ex-Gutted). Ezután szállt be Martincsek Kázmér (Sticky) dobos, valamint Hollósi Tamás (Holló) énekes. Ezzel a felállással íródott meg 8 nóta plusz egy intró, amivel részt vettek a felvidéki Nagycsalomján megrendezésre került Metal Forever Fesztiválon! Az ott felvett videóból egy klip is készült, amely kikerült a csapat Facebook oldalára. Ezután előzenekarként játszhattak a székesfehérvári Doghitters zenekar búcsúkoncertjén, majd nem sokkal rá a DECADENCE és a FACE NO MORE zenekarokkal.

Nemrégiben, 2014. december 13-án (szombaton) a SEPTICMEN-nel és az ÉJFÉNY-nyel zenéltek együtt a Veszprémi Metróban.
2015. január 16-án újból láthatók a saját szervezésű minifesztiváljukon, a székesfehérvári Nyolcas Műhelyben, ahol rajtuk kívül fellép még a Septicmen és a Bloodiest plusz egy, az erő sötét oldalát képviselő meglepetés zenekar, nagyon nívós zenészekkel.
Eközben dolgoznak a három számos bemutatkozó anyagukon, ami reményeik szerint hamarosan elkészül. Ezen felül tervbe van véve egy videoklip forgatása is, aminek szintén hamarosan szeretnének nekilátni.
Természetesen megállás nélkül íródnak a nóták és szerveződnek a koncertek. Ha éppen arra jártok amerre játszanak, akkor ne legyetek restek, térjetek be egy jó kis MANIMAL koncertre!

Kapcsolódó cikkek

KME videók: Manimal, The Apex, Devil You Know, Billion Dollar Babies, Brainstorm, Vesania, Zygnema, Sólstafir, Degradead, Soulbound, Wisdom, Luca Turilli’s RHAPSODY

KMZ

KME videók: Brainstorm, Manimal, Soilwork, Black Star Riders

KMZ

Manimal – Breakings And Guns – Első hivatalos klip

KMZ

MANIMAL – The Darkest Room

Cosmicantagonist

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek