Hírek

Megazetor – megjelent a Sandstorm in an Hourglass EP!


Megjelent a Megazetor új lemeze, a Sandstorm in an Hourglass! Az EP – csakúgy, mint az előző Dying Process LP – egy konceptlemez, amely ezúttal az idő témáját járja körül. Az anyag és a bónuszként hozzá adott live felvételek (köztük egy Mastodon feldolgozással), valamint remixek name your price opcióval letölthetők a bandcamp oldalunkról, így amennyiben tetszett a lemez, akár támogatni is lehet minket, hogy megcsinálhassuk a következőt. 🙂 A keverésért és a masterért Vári Gábor, a Black Hole Sound stúdió atyaúristene volt a felelős, míg a borítót Fekete Csaba készítette.

Az EP dalait először teljes egészében március 27-én adjuk elő a budapesti Showbarlangban, amely a Sandstorm Tour 2013 első állomása is egyben. Ez a turné egy egy hetes körút lesz a balti államokban, kiegészítve egy-egy koncerttel Szlovákiában és Lengyelországban.
További fontos információ még velünk kapcsolatban, hogy bejutottunk a Metal Battle következő fordulójába, így mi is fellépünk április 28-án, a Dürer kertben rendezett döntőn, amire természetesen tőlünk lehet jegyet vásárolni, illetve eljönni és szurkolni nekünk.

Addig is kövessetek minket facebookon, illetve hallgassátok a lemezt bandcampen és a youtube-on!

Linkek:
http://www.facebook.com/megazetor
http://megazetor.bandcamp.com/
http://www.youtube.com/megazetorofficial
http://www.youtube.com/playlist?list=PLNx2PuYbcZ72N6jZ9_wNR8ZRTyUWLxBMm

Kapcsolódó cikkek

Megazetor – újra felbőg a motor

KMZ

Effrontery, Megazetor, Nameless Fear – Koncertbeszámoló

SteveShield

MEGAZETOR – Dying Process

KMZ

Megazetor Interjú

KMZ

The Dethroners, Megazetor, Nadir, Archaic – Koncertbeszámoló

medea

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek