Hírek

Megazetor – újra felbőg a motor

Idén tavasszal hosszú szünet után ismét felbőg a Megazetor motorja, lévén új hangzóanyaggal jelentkezünk, mely a Sandstorm in an Hourglass címet kapta – a bejelentéshez egy trailer is dukál. Nem csupán egy egyszerű EP-ről van szó: a négy új dal mellett bónuszként remixek és a 2010-es balti turnénkon készült élő felvételek fognak szerepelni és ingyenesen, kizárólag digitális formában fog megjelenni a bandcamp oldalunkon, ahonnan a 2004-es The Drug You Daily Crave EP és a 2008-as Dying Process lemezünk is letölthető – szintén teljesen ingyen.

Ha már balti turné – a húsvétot idén Litvániában töltjük, hiszen ismét északra vesszük az irányt. Ezúttal Tallinról, Észtország fővárosáról fogunk visszapattanni és ha minden jól megy, most is lesz turnénapló, amit a facebook oldalunkon követhettek figyelemmel. A turné Magyarországról indít, mégpedig a budapesti Showbarlangból március 27-én, ahol a szlovén Obnounce és az izraeli Viscera Trail lesz a vendégünk.

Zárásként még megemlítenénk, hogy a Frisk Media jóvoltából hamarosan leforgatjuk első klipünket, de erről egyelőre nem árulhatunk el többet – facebook oldalunkon keresztül értesülhettek majd róla, csakúgy, mint az EP híreiről, úgyhogy lájkoljatok!

 

Kapcsolódó cikkek

Megazetor – megjelent a Sandstorm in an Hourglass EP!

KMZ

Effrontery, Megazetor, Nameless Fear – Koncertbeszámoló

SteveShield

MEGAZETOR – Dying Process

KMZ

Megazetor Interjú

KMZ

The Dethroners, Megazetor, Nadir, Archaic – Koncertbeszámoló

medea

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek