Hírek

Megjelent a Burning Sun fanzine első száma magyar nyelven

A Burning Sun heavy és power metal rajongói magazin „csapatát” jómagam és Molnár Bence barátom alkotjuk, illetve Mihályfi-Tóth Alex (Redart Illustrations) barátunk aki grafikusi tehetségével támogat minket, neki köszönhetjük a logót és a borítót. Ezen felül meg kell említenem Máté Nikolett nevét is, hiszen ő a borítón szereplő csinos hölgyemény. Habár a lap fekete-fehér és felépítésében is egyszerű, igyekeztünk olyan egyedi, saját tartalmat nyújtani, ami magyar nyelven nem hozzáférhető, vagy úgy gondoljuk, hogy megérdemli a nagyközönség figyelmét. A néhány ismertebb csapat interjúja mellett az underground újoncaival is beszélgettünk, én személy szerint nagyon odavagyok a „régi heavy metal új hulláma” elnevezéssel elindult mozgalomért és a 80-as évek zenei és hangzásvilágát képviselő heavy/speed csapatokért. Velük a jövőben bővebben szeretnék foglalkozni, így ha te is a műfaj rajongója vagy, mindenképp érdemes követned a Burning Sun-t!
Az első számban tehát a következő zenekarokkal olvashattok rövidebb illetve nagyobb terjedelmű interjúkat: Ancient Bards, Black Sun, Blackwelder, Helloween, Kalapács, Lethal Saint, Magic Kingdom, Radar, Skinflint, Stallion, Starborn, Stone Demons, Stormwitch, Universe, Vampyr és Witchbound. Az említetteken kívül az izlandi filmrendezővel, Ragnar Bragasonnal is készítettünk egy interjút, illetve a kötelező lemezajánló rovat sem maradhat el.
Örömmel vesszük a heavy/speed/power/old school thrash zenekarok promó anyagait, legyen szó demóról, EP-ről vagy albumokról, és amennyiben tetszik, írunk róluk. Várjuk azon rocker lányok jelentkezését is, akik szeretnének a következő szám borítóján szerepelni. Szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak mindazoknak, akik jó tanácsaikkal segítettek a fanzine elkészítésében, illetve azon barátaimnak, akik interjúikkal hozzájárultak a fanzine tartalmasabbá tételéhez.

Ahhoz, hogy a fanzine fennmaradjon és a második szám elkészülhessen, a ti segítségetekre van szükség! Kérünk mindenkit, akinek a tartalom elnyerte a tetszését, hogy vásárlásával támogassa ezt a kezdeményezést, hiszen a második szám csakis kizárólag a költségek megtérülése esetén készülhet el. Örülnénk, ha az igényes hazai extrém ’zinek mellett létezne egy, kizárólag a hagyományos metalt képviselő rajongói kiadvány is. Már most rengeteg ötletünk van, illetve folyamatosan gyűlik a tartalom a második számhoz, ezért számítunk a támogatásotokra! Tudjuk, hogy manapság mindenki digitálisan (és ingyen) szeret hozzájutni mindenhez, a valódi, kézzelfogható dolgokat sok szempontból felváltotta a személytelen fájlokhoz való ragaszkodás, mi mégis bízunk abban, hogy egy ilyen, nyomdában készült, „rajongók által rajongóknak” készített kiadványnak meglesz az a közössége amelyik nagy örömmel olvassa majd.


A 60 oldalas kiadványhoz az alábbi elérhetőségeken lehet hozzájutni: www.facebook.com/burningsunzine illetve burningsunzine@gmail.com, valamint a honlapunkon található kényelmesen kitölthető űrlap segítségével: www.burningsun.uw.hu.

Burning Sun fanzine

Kapcsolódó cikkek

Megjelent a tizedik Burning Sun Fanzine!

KMZ

Megjelent a kilencedik Burning Sun Fanzine!

KMZ

Megjelent a Burning Sun Fanzine nyolcadik lapszáma!

KMZ

Megjelent a Burning Sun Fanzine hetedik lapszáma!

KMZ

Megjelent a Burning Sun Fanzine hatodik száma!

KMZ

Burning Sun Fanzine – Megjelent az ötödik lapszám

KMZ

Burning Sun Fanzine – metal magazin fanatikusoknak

KMZ

Burning Sun Fanzine – megjelent a metal magazin harmadik lapszáma!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek