Hírek

Megjelent a győri Devoid zenekar “Cheapest Fake of All” videóklipje

Megjelent a győri Devoid zenekar legújabb videóklipje, amely egyben az elkövetkezendő ’Parallel Realities’ EP első tételeként foglal helyet és célként hivatott bevezetni a hallgatókat az új kiadvány atmoszférájába. A kiadvány öt új dalt tartalmaz.

◾ Directed by Gábor Bencsik ◾ Filmed by Jones Cinema ◾ Recorded by Gergő Hájer at 515 Studio & Balázs Tóth at MB Hangstúdió ◾ Mixed & Mastered by Gergő Hájer at 515 Studio

A szám a közösségi média manipulatív és egyben káros hatásira reflektál, amelyet akarva-akaratlanul mindannyian kiszolgálunk. 

Waldmann Szilárd, a zenekar énekese a következőket mondta a videóklip kapcsán: 

Rohadtul fárasztó, amivel nap mint nap szembesülünk és frusztrálja a tudatalattinkat. A közösségi média szorgalmasan termeli kifelé a nárcisztikus szociopatákat, amelyek az álluxuséletű hazugságaikkal napi szinten torzítják számos generáció valóságérzetét, miközben, ha tetszik, hanem ugyan annak a nyomornak vagyunk a részesei. Ez a rengeteg kényszeres hazugság pedig iszonyatosan sekélyessé teszi az emberi kapcsolatokat és az önmagunkról alkotott képünket.

A videóklip rendezéséért ismét Bencsik Gábor /Beerzebub, Witchthrone/ volt a felelős, aki a zenekar korábbi videóklipjeinek rendezésével és megvalósításával is foglalkozott már. 

A kiadvány a Metal.hu gondozásában fog megjeleni, december 2-án. Az EP ismét Hájer Gergő /Omega Diatribe, Vented/ felügyelete alatt készült az 515 Studio-ban. 

https://www.facebook.com/devoidofeverything

https://d3v0id.bandcamp.com/

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek