Hírek

Megjelent a pozvakowski új lemeze

Idén volt 10 éve, hogy megjelent a 2007-es Microtron című pozvakowski lemez, melynek nagyon sokat köszönhetünk. Sokan ezzel az albummal ismerték meg a zenekart, a Mictrotron dalait évekig játszottuk koncertjeinken, eljutottunk vele számos országba, felkerült év végi listákra, és azóta is úgy érezzük, hogy közönségünknek is fontos ez a lemez.

Szerettük volna emlékezetessé tenni a 10 éves évfordulót, így hát fogtuk a Microtron dalainak néhány fő- vagy sokszor nem is annyira fő motívumát és újragondolva, kicsavarva, átstruktúrálva összegyúrtuk ezeket egyetlen, majd 42 perces utazássá, melyben most tényleg a zenekar legkísérletezőbb oldala domborodik ki.

A microdrone.17 címet viselő anyagot a már jól megszokott Győr melletti Music Chapel stúdióban vettük fel, ahol a tavalyi iterum című lemezünk is készült. Ismét Kapui Szabolcs hangmérnökkel dolgoztunk, a keverést pedig a hazai experimentális, zaj körökben ismert T.Balira (ION, Rosinflux) bíztuk. A lemezt klasszikus gitár-basszus-dob trióban rögzítettük, de néhány tételben Szitha Miklós barátunk, a Talamba Ütőegyüttes muzsikusa is játszik vibrafonon.

Egyetlen koncertet tervezünk jövőre, ahol élőben bemutatjuk a microdrone.17 zaj és ambient áradatát, ezt várhatóan tavaszra ütemezzük.

Kapcsolódó cikkek

pozvakowski – Magyar földre magyar turné

KMZ

KME videók: Ketzer, Despite, After All, Tanzwut, J.B.O., Pozvakowski, The Vision Bleak, Dark Suns, Letzte Instanz, Zephyra, Suicidal Angels, The Order

KMZ

pozvakowski – iterum (2016)

KMZ

Pozvakowski – Újra stúdiólemez!

KMZ

Megjelent a pozvakowski legújabb nagylemeze

KMZ

Mono, Pozvakowski – Koncertbeszámoló

A honlap alapértelmezése

Callisto, Hton, Pozvakowski – Koncertbeszámoló

Hermes

Pelican, Torche, Pozvakowski – Koncertbeszámoló

xfixbitchx

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek