Hírek

Melechesh – „Enki” megjelenés 2015. februárban

Az Ashmedi aliast felvevő fiatal gitáros által 1993-ban, Jeruzsálemben alapított MELECHESH mindig is egy vizionárius banda volt, aki saját műfaját alkotta meg.
2015. február 6-án (EU) és 10-én (US) a banda kiadja 2010-es mesterművének, a „The Epigenesisnek” folytatását „Enki” címmel.

Tracklist:

1. Tempest Temper Enlil Enraged
2. The Pendulum Speaks
3. Lost Tribes
4. Multiple Truths
5. Enki – Divine Nature Awoken
6. Metatron And Man
7. The Palm The Eye And Lapis Lazuli
8. Doorways To Irkala
9. The Outsiders

Előrendelés: http://smarturl.it/MELECHESH-Enki-NB

Ismét Ashmedi írta szinte az összes dalt és szöveget. MELECHESH egy hónapot töltött a hinzweiler-i (Németország) próbateremben, elpróbálva az anyagot mielőtt az athéni stúdióba vonulnának. A banda mediterrán környezetet akart, hogy megörökíthesse eredetük lényét.

Az „Enki”-n a 6 húros gitár mellett 12 húros elektromos gitár is hallható, így adva az egésznek súlyosabb és hajszálnyival gazdagabb harmonikus hangzást. Egyúttal a banda a standard 440Hz helyett a tökéletes 432Hz-es frekvenciára hangolta összes hangszerét az emberi psziché mélyebb hang-élménye érdekében, és az univerzum rezdüléseinek megfelelően. Az albumon továbbá hallható Max Cavalera és Sakis Tolis vendégvokálja valamint Rob Caggiano vendég leadje.

Ennyi különféle nemzetiségű emberrel MELECHESH nyugodtabban viselheti a világ minden pontjáról származó banda címét anélkül, hogy ember alkotta képzeletbeli határokhoz kellene igazodnia. Ez a banda metaforikus lázadása.

Ezzel a mély, személyes, spirituális és filozófiai utalásokkal teli albummal és sajátos mezopotámiai metáljuk fejlődésével MELECHESH ismét készen áll szónikus varázsának terjesztésére.

www.melechesh.com
www.facebook.com/melechesh
www.nuclearblast.de/melechesh

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek