Hírek

Melechesh – „Lost Tribes” feat Max Cavalera dalszövegvideó

A sumér thrash black metál úttörője, MELECHESH kiadta „Lost Tribes” feat. Max Cavalera (Soulfly, Killer Be Killed) dalának hivatalos dalszövegvideóját. Hallgassátok meg az alábbi linken: http://smarturl.it/LostTribes

A dal közelgő albumukról, az „Enki”-ről van, melynek nemrég kiadták első albumtrailerét: https://www.youtube.com/watch?v=UEiRjCUfmjI

2010-es „Epigenesis” mesterművük folytatása a banda hatodik nagylemeze, melyen olyan elismert vendégek szerepelnek, mint Max Cavalera (Soulfly, Cavalera Conspiracy, Killer Be Killed), Sakis Tolis (Rotting Christ) és Rob Caggiano (Volbeat, ex-Anthrax) hallható.

Énekes, író és frontember Ashmedi így kommentálta: „Egyszerre hízelgő és megtisztelő ilyen megbecsült vendégeket fogadni ezen a sokoldalú albumon. Az „Enki” különböző megközelítéseket és új élményeket igényelt. Max egy oroszlán – imádom a hangját, életünk törzsi és történelmi párhuzamai pedig hihetetlenek, remek munkát végzett a „Lost Tribes”-on. Sakis régi barátom és a múltban együtt turnéztunk. Az ő hangja a miszticizmus újabb dimenzióját adta az „Enki – Divine Nature Awoken”-nek. Robbal mindig is akartunk egy közös munkát, mozgékony és remek gitárjátékos, így a „The Palm, The Eye And Lapis Lazuli”-n végzett lead munkája egyszerűen tökéletes; ütős, de a dalt segíti. Mindannyian hihetetlen munkát végeztek és a végletekig megfeszítették magukat, hogy lehetővé tegyék ezt az együttműködést sűrű napirendjük mellett. MELECHESH több mint egy banda – ez egy közösség!

Caggiano az alábbiakat fűzte hozzá: „Egy ideje hatalmas rajongója vagyok MELECHESH-nek, igazi megtiszteltetés volt eljátszani egy szólót új albumukon!!! A srácoknak semmihez sem fogható hangzásuk van!

Az extrém metálos ínyenc Max Cavalera így kommentálta: „Nagyon megtisztelő volt, hogy MELECHESH engem kért fel új albumán való énekléshez! Hatalmas rajongójuk vagyok és szerintem a „The Epigenesis” a valaha készült egyik legjobb extrém metál lemez! Imádom azt, hogy a világ különböző pontjairól jöttek, pont mint én. Így világaink végre találkoznak! Sokáig éljen MELECHESH!

Rotting Christ frontembere, Sakis Tolis pedig így szólt: „Mikor meghallottam, hogy testvérünk, MELECHESH szülővárosomban akarja felvenni következő albumát, azonnal tárcsáztam Ashmedit, hogy valahogy helyet kapjak. Ashmedi helyeslően reagált, így felkészültem hogy nagy ramazurit csapjak… érdekes volt, hisz egyéni szinten is ugyan azt a mediterrán mentalitást képviseljük. Úgy érzem ez az egyik legegyedibb és leghangulatosabb metál album amit az elmúlt években hallottam. Ashmedi elvitt dicső keleti útjukra és megmutatta nekem az új Babilonhoz vezető utat. Természetesen nagyon büszke vagyok, hogy a tűz királyaival dolgozhatok együtt, és csak ajánlani tudom az új MELECHES album meghallgatását – nagyon jóóó!

Az albumot Giorgos Bokos (Rotting Christ) vette fel Görögországban, a mixelést és masterelést Jonas Kjellgren (Immortaln, Legion Of The Damned, Overkill, Hypocrisy) végezte a Black Lounge Studios-ban. A dobokat Fotis Benardo (ex-Septicflesh, ex-Nightrage) rögzítette a Devasoundz stúdióban.

Az „Enki” február 27-én (EU), március 2-án (UK) és március 10-én (US) jelenik meg.

www.melechesh.com
www.facebook.com/melechesh
www.nuclearblast.de/melechesh

Kapcsolódó cikkek

Immolation, Melechesh, Azarath, Sincarnate – Koncertbeszámoló

Georgius

Melechesh a „Multiple Truths” hátteréről mesél

KMZ

Melechesh – Új dal és dalszövegvideó megnézhető

KMZ

Melechesh frontembere és vendégei az „Enki” munkálatairól beszélnek

KMZ

Melechesh – „Enki” borító, megjelenés halasztva

KMZ

Melechesh – „Enki” megjelenés 2015. februárban

KMZ

Melechesh – Új albumfelvétel, stúdiós bejelentkezés, képek

KMZ

Hot News: Melechesh – announces new drummer, clarifies guitarist situation!

KMZ

Hot News: Melechesh – Ashmedi featured on Canadian TV!

KMZ

Hot News: Melechesh – drum auditions for new album!

KMZ

Hot News: Melechesh – Update, Line-Up Change!

KMZ

Hot News: Melechesh – To Tour Europe with Vader!

KMZ

Hot News: Melechesh – Debut Album Available Again Through iTunes!

KMZ

Hot News: Melechesh – Release Digital EP!

KMZ

Samael, Melechesh, Keep of Kalessin, Darkend, Minkus – Koncertbeszámoló

Hermes

Hot News – Melechesh: On Tour With New Bass Player!

KMZ

Nile, Melechesh, Dew-Scented – Koncertbeszámoló

Golysz

MELECHESH – The Epigenesis

Morhguel

Melechesh Interjú

KMZ

Immolation, Melechesh, Sickening Horror – Koncertbeszámoló

Morhguel

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek