Hírek

Messland – Seed (Official video)

A Messland történetének kezdete 2016 márciusára nyúlik vissza, ekkor találkozott Szakács Györk (dob) és Kőszegi Máté (ének, gitár), akik azóta is együtt zenélnek és írják a rock és metál műfaj között valahol fél úton andalgó dalaikat.

A stílus a jó két és fél év alatt némileg változott, manapság a komplex „minden riffem és dobszólóm belesűrítem ugyanabba az egy számba” témák helyett inkább egyszerűbb és frappánsabb számokat ír a zenekar. Az első videoklip, mely a Seed c. számhoz forgott, 2018. októberében látott napvilágot.

Ekkorra rögzült a felállás is, a gitárszólókat Trova Áron játssza, a banda legmélyebb hangjait pedig Horváth Kitti adja ki hangszeréből. Maga a Seed a zenekar egy korábbi időszakában íródott, sötétebb hangulatával változatosságot csempész a pörgősebb és keményebb számok mellett a repertoárba.

https://www.youtube.com/watch?v=r-VOR8uL1Xg

A Messland az új felállással legelőször 2019. január 4-én fog fellépni az S8 Klubban rendezett fesztiválon, a cél pedig az, hogy egyre jobb felvételeket készítsenek, és egyre nagyobb közönségnek tudjanak játszani.

Szakács Györk- dob
Kőszegi Máté- ének, gitár
Horváth Kitti- basszer
Trová Áron- szólógitár

https://www.facebook.com/Messlandband/

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek