Michale Graves (ex-Misfits) újra Budapesten!

Print Friendly, PDF & Email

2018. okt 22, 20:12 :

Ismét Budapesten a Misfits egykori hangja

Michale Graves, aki a kilencvenes években a legendás Misfits énekese volt, az áprilisi, teltházas bulija után ismét visszatér Budapestre, mégpedig az Akácfa utcában található Robotba, január 10-én.

Az 1975-ös születésű Graves mindössze 22 évesen került be a Misfitsbe, méghozzá úgy, hogy a legenda szerint fogalma se volt a zenekarról. A Misfits ennek ellenére őt választotta Glenn Danzig utódjául, és két sikeres lemezt is – American Psycho és Famous Monsters – készítettek együtt. A Misfits-kitérő után Graves, túl azon, hogy az egykori Ramons-legendával, Marky Ramone-nal is összeállt, szólópályára lépett, és miközben járja a világot, csak úgy ontja magából a jobbnál jobb lemezeket. Az énekest ezúttal a The Crimson Ghosts nevű kölni banda kíséri el az Európa-turnéra, akik csak szimplán horrorpunknak nevezik magukat, úgyhogy a Misfits- és Graves-rajongóknak egészen biztosan ők sem okoznak majd csalódást.

Michale Graves: Bedlam https://www.youtube.com/watch?v=_hyIenzxy80

The Crimson Ghosts: Bloodred https://www.youtube.com/watch?v=gfjFqxkvKWk

Facebook-event : https://www.facebook.com/events/994716290716810/

Michale Graves: https://www.facebook.com/Michale.Graves/

The Crimson Ghosts: https://www.facebook.com/thecrimsonghosts/

Cudi Purci Booking: https://www.facebook.com/cudipurci/

Robot: https://www.facebook.com/robotbudapest/

Ezt a cikket eddig 59 alkalommal tekintették meg.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..