Hírek

Mind’s Mirrors – az első videó a stúdiófelvételekről

Nemrégiben a Fülesbagoly jóvoltából napvilágot látott, hogy a hosszú évek óta különféle okok miatt jégre tett projektünk, a Mind’s Mirrors végre felvette a fonalat, és dobfelvételekkel elkezdődött a lemezanyagunk végleges formába öntése.

Ehhez kapcsolódóan most elkészült a stúdiónaplós videósorozatunk első része, ami a dobfelvételekbe enged némi betekintést. A felvételek szeptember 11-13. közt zajlottak Törökbálinton a Supersize Recording stúdióban, a tervek szerint még idén folytatjuk a basszusgitárral, de remélhetőleg a zongorafeljátszást is meg tudjuk ejteni még az ősz-tél folyamán, amikről szintén jelentkezünk majd videóval. Óriási élmény és megtiszteltetés volt egy olyan muzikális és kreatív dobossal dolgozni, mint Markó Ádám a nagyszerű Special Providence-ből, az eredetileg programozott dobbal készült dalok új értelmet nyertek a játékával.

Maga a lemez egy introból és 7 dalból fog állni, ezek közül az egyik a Depeche Mode In Your Room című klasszikusának súlyos metalba oltott átirata. A zene ma már régebbi vágásúnak mondható progresszív power metal, nagyjából a Nevermore, a kései Death – Control Denied, a Cynic és az Iced Earth – Vicious Rumors-féle US power metal stílusjegyeivel körülírható komplex, de mégis dalcentrikus, kompromisszummentes metalzene húzós tempókkal és virtuóz hangszeres megoldásokkal. Reméljük, hogy nektek is tetszeni fog! Kövessetek bennünket a Facebookon és YouTube-on a naprakész infókért: http://facebook.com/mindsmirrorsmusic

Kapcsolódó cikkek

Megjelent az első Mind’s Mirrors single

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek