Hírek

Moby Dick – “Okos világ” premier – Új dal és klip a globális tébolydáról

Moby Dick zenekar több mint tíz év után jelentkezik új videoklippel, melyet nem szokványos helyszínen és körülmények között rögzítettek.

MOBY DICK – OKOS VILÁG
www.youtube.com/watch?v=XTRcQOtOUHw&feature=youtu.be

Felvettünk pár új Moby Dick dalt az elmúlt időszakban és úgy ítéltük meg, hogy az „Okos világ” című nótához, van egy olyan ötletünk a képi megjelenítéshez, amit érdemes megörökíteni. Rendező barátunkkal többször beszélgettünk és jött az ötlet, hogy egy kemény metal zenekarnak nem szokványos helyszínen- ahol, sok turista van- adjuk elő a dalt és várhatóan mindenki előkapja az okos telefonját. 🙂 Ez be is jött, mindenki mobilozott, így tudtuk is demonstrálni azt, hogy már minden „okos” ebben a kifordított világban csak mi magunk hülyülünk meg. 🙂 Nagyon jól éreztük magunkat annak ellenére, hogy nagyon hideg volt. Smici egyoldali tüdőgyulladással én meg arcüreggyulladással nyomtuk végig a forgatást.” – nyilatkozta Mentes Norbert gitáros a forgatasról.

A dal élőben először április 21-én, a zenekar dupla jubileumi koncertjén lesz hallható.
Facebook esemény: www.facebook.com/events/150051609054328/

“A legendás Körhinta album 25. jubileuma és a zenekar egyik alapítójának, Mentes Norbertnek 50. születésnapi koncertje – sok meglepetéssel és vendéggel!”

A koncert különleges vendégei:

Nagy Feró (Beatrice), Kalapács József (Kalapács, ex-Pokolgép, ex-Omen), Rudán Joe (Rudán Joe Band, Dinamit, ex-Pokolgép), Nyerges Attila (Ismerős Arcok), Sziva Balázs (Romantikus Erőszak), Ézsiás Péter (Historica), Barbaró Attila (Junkies), Szijártó Zsolt (Kárpátia, ex-Akela, ex-Omen), Nagy Hunor Attila (Beatrice), Vörös Gábor (ex-Omen, Piramis), Motörhand, Brazzil, ex-Moby Dick tagok és sokan mások!

Mindeközben a Rock&Roll örök címmel egy különleges albummal jelentkezik a Moby Dick és a Hungarica gitárosa, Mentes Norbert. A lemez apropóját Norbi 50. születésnapja adja.

3 új dal, valamint a hazai és nemzetközi sztárokkal készített nótái egy albumon, kapható országszerte az áprilisi HammerWord magazin mellékleteként! Exkluzív limitált digipak csomagolásban rendelhető kizárólag a Moby Dick zenekar honlapján:

www.mobydick.hu/rendeles

Linkek:
www.facebook.com/mobydickzenekar/
www.facebook.com/hungarica/
www.moby-dick.hu/
www.hungaricamusic.hu/

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek