Hírek

Monte Pittman kiadja három zenevideóját, NAMM fellépés, turné Ministry-vel

Gitáros és énekes Monte Pittman pontosan egy évvel ezelőtt adta ki a „The Power Of Three”-t. Ennek megünneplésére most kiadott három új zenevideót! A „Delusions Of Grandeur”, „Away From Here” és „Missing” meghallgatható Youtube-on.

A „Delusions Of Grandeur”-t 2014 végén lőtték basszusgitáros Max Whipple, dobos Scott Fuller és rendező Vince Edwards társaságában. Az „Away From Here”-t Brad Jurjens és AJ Satsangi vette fel, míg a „Missing-et” élőben lőtte Brad Jurjens és Ian Shea a Whisky A Go Go-ban.

Monte Pittman 2015-ös éve sűrű lesz a héttől kezdve a NAMM Conventionel valamint Randy Rhoads Remembered műsorán való fellépésével a Santa Ana-i obszervatóriumban. A koncerten a világ legjobb gitárosai fognak fellépni hogy Rhoads előtt tisztelegjenek. Ez a zúzós légió a „Blizzard Of Ozz”-tól a „Diary Of A Madman”-en át mindent játszani fog. Jegyek: observatoryoc.com

Ministry hamarosan turnéra indul, a felállást pedig basszusgitáros Tony Campos, dobos Aaron Rossi, billentyűs John Bechdel, gitáros Monte Pittman és természetesen Al Jourgensen alkotja. A dátumok között megtalálható a Rock On The Range, Rocklahoma és a Welcome To Rockville. A turnédátumok februárban kezdődnek, jegyek kaphatók a ticketmaster.com oldalán. A mostani próbák fényképei és hírei a facebook.com/Ministry oldalon láthatók.

http://www.montepittman.com

Kapcsolódó cikkek

Hot News: Monte Pittman releases „Before the Mourning Son” single on iTunes!

KMZ

Hot News: Metal Blade Records announces the new album from Monte Pittman ‘The Power of Three’!

KMZ

Hot News: Metal Blade Records signs Monte Pittman!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek