Hírek

Moonland – Lenna Kuurmaa visszatérése a nemzetközi rock színtérbe!

A Frontiers Records büszkén jelenti be a MOONLAND megegyező nevű albumának debütálását szeptember 19-én Európában és szeptember 23-án Észak-Amerikában.

A várva várt album végre visszahozza a rivaldafénybe a nemzetközi rock zene piacának észt énekesét, színésznőjét és TV-s személyiségét, Lenna Kuurmaa-t. Lenna a pop-rock szenzáció VANILLA NINJA női bandájának frontembere volt, mely 2002-ben indult megegyező nevű albumával, majd tovább folytatta nemzetközileg három igen sikeres stúdiólemezzel (melyek arany és platina lemezt nyertek Németországban, és aranyat Ausztriában, Svájcban). 2005-ben a VANILLA NINJA megnyerte azt a válogatást, ahol képviselhette Svájcot az Eurovízió Dalfesztiválon a „Cool Vibes” nevezetű dallal, mellyel 8. helyezést ért el.

A banda „Love is War” nevezetű legújabb albuma 2006 májusában került kiadásra és hatására a VANILLA NINJA sikeresen fellépett a Vina del Mar Fesztiválon Chilében. A banda legújabb kiadványa a „Crashing Through the Doors” kislemez volt, egy kiváló rock dal külön a VANILLA NINJA-nak írva Per Gessle által (Roxette).

Azonban a VANILLA NINJA takarékra került miután a tagok különféle egyéb projektekben kezdtek részt venni. Lenna Kuurmaa színészként és TV-s bemondóként tűnt fel Észtországban és egy szóló zenei projektbe kezdett saját neve alatt, amíg meg nem környékezte a Frontiers Records azzal az elképzeléssel, hogy visszatérjen egy új nemzetközi kiadvány keretében olyan dalokkal, melyek kifejezetten az ő énekstílusához vannak igazítva, klasszikus Heart és Europe és csipet Roxette zenei behatással.

Alessandro Del Vecchio-val (Hardline, LRS, Issa) a produceri munkák mögött és egy koncertfellépéssel Milánóban a májusi Frontiers Rock fesztivál közönsége előtt, a MOONLAND (a név a finn kuu- hold és maa-föld szavak fordításából jött létre, melyek Lenna nevében is benne vannak) egy új és izgalmas zenei kirándulás Lenna Kuurmaa-tól, aki ismét készen áll, hogy megmutassa a világnak kiváló hangját és tehetségét.

Izgatottan várom, hogy ez az új nemzetközi projekt hogy fog elsülni és hová sodor majd”, mondta Lenna. „Zeneileg a Moonland a Vanilla Ninja-hoz képest sokkal felnőtt orientáltabb, azonban mindkettőben vannak erőteljes rock dallamok! Érdekes lesz látni majd, hogy melyik dal fogja jobban megérinteni a közönséget.

Élvezzétek az album bemutatóját az alábbi linken: http://youtu.be/L-7gzfOTicw

A “Moonland” az alábbi dallistát tartalmazza:

Heaven Is To Be Close To You; Open Your Heart; Crime Of Love; Poison Angel; When Love Is Gone; Out Of Reach; Live And Let Go; Cold As Ice; Over Me; Heart Made Of Steel; Look At Us Now; Another Day In Paradise.

MOONLAND
Lenna Kuurma a – fővokál
Francesco Marras – gitár
Bruce Gaitsch – nylon gitár
Anna Portalupi – basszus
Alessandro Polifrone – dob

Kapcsolódó cikkek

MOONLAND (Featuring Lenna Kuurmaa) – Moonland

Dehumanizer

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek