Hírek

Mörbid Carnage lemezmegjelenés

Február 5-én jelenik meg hivatalosan a Mörbid Carnage második nagylemeze „Merciless Conquest” címmel a MetalHit Records/MetalManiacs égisze alatt.
Az új album borítóját az a Costin Chioreanu készítette, aki korábban már olyan bandákkal dolgozott együtt, mint a Grave, a Darkthrone, az Absu, vagy a Demonical.

Egy korábbi interjúban Necrofaust bőgős az alábbi módon jellemezte a lemezt: „Az új anyag még erőszakosabb, direktebb, de változatosabb is az elődjénél, a hangzás hasonlóan jó lesz, minden kihallhatóan, arányosan szól, eddig ez a legjobb hangzóanyag, amin dolgoztam. Szövegileg pedig sötétebbre vettük a figurát, csak és kizárólag istentelen, sötét, gonosz és helyenként okkult dolgokról szólnak. A munkafolyamatot tekintve megmaradtunk az eddig bevált receptnél: a srácok összeteszik a zenét Szegeden, én pedig leszállítom hozzájuk a szövegeket, hogy kerek egészet alkotva egy durva, súlyos végeredmény születhessen.

Az új anyagról két számot meghallgathattok a Bandcamp-en: http://morbidcarnage.bandcamp.com/
Figyeljétek a Facebook oldalunkat, hamarosan ott tájékozódhattok róla, hogyan rendelhető meg a lemez közvetlenül a zenekartól!

Változás történt az élő felállásunkban is, innentől ismét Blasphemy felel majd az énekért,a doboknál pedig Szenti Árpád segít ki minket a fellépéseken.
Legközelebb február közepén leszünk láthatóak élőben, de nem itthon, hanem Romániában, ugyanis sikerült összehozni egy három állomásos mini turnét Nagyvárad-Slatin-Bukarest állomásokkal. A 2013-as esztendőt intenzív koncertezéssel és egy 4 számos kislemez felvételével szeretnénk tölteni, úgyhogy várjuk a megkereséseket akár klub bulikról, akár fesztiválokról van szó!

Súlyoz zenékben gazdag Újévet kíván a Mörbid Carnage zenekar!

Kapcsolódó cikkek

Mörbid Carnage & Gravechrusher mini turné

KMZ

Mörbid Carnage újrakiadás

KMZ

Mörbid Carnage Román turné

KMZ

Mörbid Carnage hírek

KMZ

Mörbid Carnage Interjú

Dr. Feelgood

MÖRBID CARNAGE – Night Assassins

REBELPROUD

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek