Hírek

Morbosidad – Bejelenti minialbumát; vendégszerepben Chris Reiffert (Autopsy)

A Nuclear Now Productions december 15-ét határozta meg MORBOSIDADTortura” MLP-jének nemzetközi megjelenési dátumaként. 1990-es évek elejei kezdete óta MORBOSIDAD a black/death színtér egyik legállandóbb alakja maradt. Az évtizedek során hangzásukat megőrző bandák egyikeként MORBOSIDAD elfoglalta teljesen kiérdemelt rangját az undergroundban. Vokalista Tomas Stench mocskos elméjének útmutatása vezeti a bandát, egyedi énekstílusa pedig védjegye minden MORBOSIDAD kiadványnak. A banda az évek során folyamatosan fejlődött anélkül, hogy feláldozná integritását.

Miután évekkel ezelőtt Texasba költöztek, Tomas Stench elkezdett egy másik felállással dolgozni. A banda jelenlegi formáját olyan veterán zenészek alkotják, akiknek képessége és precizitása csak fokozza azt a hatást, amit a banda stílusa hoz. Megtartva azt az állatias hangzást, amiről a banda annyira ismert, a „Tortura”-n lévő új anyag mégis sokkal death metál orientáltabb, azaz sokkal fókuszáltabb és erőteljesebb.  A hangszerek tökéletesen követik egymást miközben Stench előadja énekét, ami, mint mindig, főleg spanyol nyelven íródik jellemzően staccato stílusban és minden szava a mélyből feltörő gonoszt tükrözi. A végeredmény egy vég nélküli támadás – az őrült erőszak tébolya amit csak MORBOSIDAD tud előidézni. EP-jük egyik legfigyelemreméltóbb szempontja az utánozhatatlan Chris Reifert szerepe az album záródalán. Reifert régóta támogatja a bandát, szerepe pedig az első alkalom, hogy ő és Stench végre együtt dolgozhattak.

Tracklist:

1. Entre La Muerte y Desolacion
2. En Las Gallas Del Infierno
3. Tortura
4. Batalla De Pecados

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/177352749″ params=”color=000000″ width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

www.facebook.com/MORBOSIDADOFFICIALPAGE

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek