Morgoth – Augusztusban jelenik meg a „God is Evil” 7’’ és digitális kislemez két új dallal!

2014. augusztus 11-én a német death metál úttörői, a MORGOTH kiadja 7’’ EP/digitális kislemezét „God is Evil” címmel, melyen két új dal is lesz. A MORGOTH 2011-ben újra összeállt „Cursed” című klasszikusuk 20. évfordulójára, visszatérésüket pedig a 2012-es „Cursed to Live” élő album/DVD kiadványukban dokumentálták.

A banda mondanivalója:
„Végre, 17 év után új dalaink vannak amit megoszthatunk veletek. Izgatottan várjuk a „God is Evil” közelgő kiadását, mely a címdal mellett a „Die as Deceiver”-t is tartalmazza. A két dal célja, hogy ízelítőt adjanak következő albumunkról, az „Ungod”-ról, melynek felvétele idén kezdődik meg, és 2015 elején szándékozzuk kiadni a Century Media Records-on keresztül.”

A „God is Evil” elérhető fekete bakeliten és limitált kiadású (300 példány) arany bakeliten. A lehengerlő borítót Vostin Chioreanu (twilight13media.com) készítette, aki egyebek között olyan bandákkal dolgozott, mint az Arch Enemy, Grave és Darkthrone.

Party San Open Air látogatók figyelem! A hivatalos kiadás előtt megszerezhetitek saját 7’’ példányotokat exkluzív a hivatalos Party San ajándéktárgy standnál és a Cudgel standnál.

MORGOTH Live 2014:
SA 19.07.2014 Trutnov (Czech Republic) – Obscene Extreme Festival
www.obsceneextreme.cz / www.facebook.com
SA 26.07.2014 Bertingen (Germany) – Rock Unter Den Eichen Festival
www.rockunterdeneichen.de / www.facebook.com

SA 30.08.2014 Essen (Germany) – Turock Open Air
www.turock.com / www.facebook.com/events
SA 08.11.2014 Brescia (Italy) – Circolo Colony / Hellbrigade Fest V
www.facebook.com/events / www.circolocolony.org
FR 28.11.2014 Bucharest (Romania) – November To Dismember Metal Fest
www.facebook.com / www.facebook.com/events

BOLT THROWER + MORGOTH & Support*:
“Overtures Of War” European Tour 2014
SU 21.09.2014 Bremen (Germany) – Schlachthof
MO 22.09.2014 Essen (Germany) – Weststadthalle
TU 23.09.2014 Berlin (Germany) – SO36
WE 24.09.2014 Prague (Czech Republic) – Roxy
TH 25.09.2014 Vienna (Austria) – Arena
FR 26.09.2014 Munich (Germany) – Backstage
SA 27.09.2014 Lyss (Switzerland) – Kulturfabrik / Carnage Feast
SU 28.09.2014 Aschaffenburg (Germany) – Colos-Saal
TU 30.09.2014 Paris (France) – Divan du Monde
WE 01.10.2014 Saarbruecken (Germany) – Garage
TH 02.10.2014 Leipzig (Germany) – Hellraiser
FR 03.10.2014 Stuttgart (Germany) – LKA Longhorn
SA 04.10.2014 Andernach (Germany) – JUZ
SU 05.10.2014 Hasselt (Belgium) – Muziekodroom

MORGOTH tagok:

Marc Grewe – vokál
Harry Busse – lead és ritmusgitár
Sebastian Swart – ritmusgitár
Sotirios Kelekidis – basszus
Marc Reign – dob

MORGOTH Discography:
Resurrection Absurd EP (1989)
Eternal Fall EP (1990)
Cursed (1991)
Odium (1993)
Feel Sorry For The Fanatic (1996)
1987 – 1997 The Best Of Morgoth Compilation (2005)
Cursed To Live (2012)
God Is Evil Single (2014)

MORGOTH Online:
www.facebook.com
www.morgoth.com

Kapcsolódó cikkek

Morgoth Interjú

Dr. Feelgood

Morgoth – Új szám és dalszöveges videó!

NorthWar

Morgoth – „Ungod” borító bemutatása

NorthWar

Morgoth – Új stúdióalbum részletei; új dal

NorthWar

Morgoth – Új vokalista, „Ungod” albumhírek

NorthWar

MORGOTH – God Is Evil 7”

Dr. Feelgood

Morgoth visszatér a csatából, folytatja új albumát

NorthWar

Megjelent a Morgoth „God is Evil” kislemez

NorthWar

Hot News: Morgoth – entire catalogue now digitally available for the first time; more shows in 2013!

NorthWar

Hot News: Morgoth – Cursed To Leave

NorthWar

Hot News: Morgoth – New Track off “Cursed to Live” Online; Pre-Order Links Launched!

NorthWar

Hot News: Morgoth – Video From Upcoming Live-Release “Cursed To Live” Launched Online!

NorthWar

Hot News: Morgoth – First Ever Live Album / DVD “Cursed To Live” To Be Released In June!

NorthWar

Hot News – Morgoth: Confirm Next Festival Shows For 2012; Working On First Ever Live-Release!

NorthWar

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Részletek

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.

Bezár