Hírek

Mr. Pollack – „Stand Up And Run” klip Youtube-on

Ahogyan azt nemrég bejelentettük, a Mr. Pollack nevű lengyel rock csapat a Metal Mind Productions kiadóval szövetkezve Európában május 22-én adja ki legújabb, „Black Hawk” c. albumát (USA: június 9. via MVD).

Vadonatúj klipjük a „Stand Up And Run” c. számhoz elérhető a Metal Mind Productions Youtube csatornáján. Megtekintheted ezen a linken.

Játszottak már Kínában, az USA-ban, Németországban, Belgiumban és az Egyesült Arab Emirátusokban. Nigel Kennedy-t és Grzegorz Skawińskit is rajongóik között tudhatják, zenészeit pedig a legjobbaknak mondják saját területükön. Jacek Polakot a média a „gitár Paganinijeként” emlegette, Grzegorz Polak dobos pedig számos versenyt és év dobosa díjat nyert meg.

A Mr. Pollack két testvérből – Jacek (gitár) és Grzegorz Polak (dob) – valamint Bartłomiej Filip basszusgitárosból áll, akik zenei karrierjüket egy kórusban kezdték. Hellyel-közzel 12 év elteltével alapítottak egy bandát, és 1990-ben felvették első, „QŃ” című albumukat. Jacek Polak bemutatta kivételes gitár technikáját azon az albumon, és többször is az „egyik legjobb lengyel gitáros” címmel illették. A banda ezután több albumot is felvett, beleértve – rajongóik nagy meglepetésére – egy klasszikus számok rock változatait tartalmazót („Air on 6 Strings” kiadva 2000-ben, többek között olyan zeneszerzők zenéivel, mint Beethoven, Mozart, Bach, és Rimsky-Korsakov „A dongó”-ja). A CD nagyon népszerű lett, Jacek pedig elnyerte vele a „gitár Paganinije” címet. A banda szerte a világban adott koncerteket, míg maguk a zenészek több díjat is bezsebelhettek. 1997-ben Jaceket megválasztották Lengyelország új gitárreménységének a „Gitara i Bas” magazinban, 2002-ben pedig megnyerte a „legjobb felfedezetlen gitártehetség” címet az USA-ban. 2011-ben Grzegorz harmadik lett a Melody House Instruments által szervezett „Drum Off” nevű nemzetközi dobfesztiválon. A „Black Hawk” album már promotálva volt a banda kínai turnéján.

Mr. Pollack
“Black Hawk”

Kiadó: Metal Mind Records
Kat. sz.: MMP CD 0752
Vonalkód: 5907785039179
Formátum: CD
Műfaj:  Classic Rock
Kiadás: 2015.05.25. Európa / 2015.06.09. USA

Számlista:

 1. Black Hawk Mielec Rock
 2. Stand Up and Run
 3. The Plan B
 4. Socrates
 5. The Wheel of Life
 6. Gold and Money
 7. I Know You
 8. The Power and the Glory
 9. Sunday Track

Bonus tracks:

 1. Black Hawk Mielec Song
 2. Jak Skała
 3. Plan
 4. Sokrates
 5. Koło Życia

Kapcsolódó cikkek

Mr. Pollack – Így készült a „Stand Up And Run” videó

KMZ

A lengyel Mr. Pollack banda leszerződött a Metal Mind Productions kiadóval

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek