Hírek

Mutilation Case – dadaista halálmetál együttes

Mutilation Case Cover231105

Értelmező kéziszótár 1992-es kiadás 347. oldal: Mutilation Case: Iszonytató dadaista halálmetál együttes, melynek dalaiban a Kárpát-Medence legsötétebb gyilkosságai elevenednek meg váratlan dallamfutamok közepette. Őrültek, pszichopaták, HM-2 és szaxofon!

A Mutilation Case elnevezésű dadaista halálfém együttes bűzlő kriptája két tetemet rejt. A mikrofon mögött Jim Jones (Purulent Rites, Phoschydeux, Veér, Kolp), a hangszeres részekért N. (Rém) volt a felelős, míg a dadaista gitár szólókat pedig Kisiván István, Rózsavölgyi Bence (Ghost Toast) és Tóth Balázs (Caketgarden) követték el. A lemez dalaiban hazánk legsötétebb, a huszadik század háborúktól és nyomortól terhelt időszaka elevenedik meg. Minden egyes szöveges dal egy-egy Magyarországon tevékenykedő őrült pszichopata történetét eleveníti meg az 1900-as évek elejétől a rendszerváltás első időszakáig.

Mutilation Case2231105

A lemez a Mythrone Promotion a Defense Records és a Metal Ör Die gondozásában jelent meg sima CD és limitált CD box képében. A kazetta verzió a Fekete Terror égisze alatt lát napvilágot szintén kétféle, slipcase és fatokos változatban.

Mutilation Case231105

https://www.facebook.com/MutilationCase

Defense Records
https://metalshop.net.pl
https://defenserecords.bandcamp.com

Metal Ör Die Records
https://www.facebook.com/metalordierec
https://metalordierex.bandcamp.com

Mythrone Promotion
https://www.facebook.com/mythroneprom

Fekete Terror Productions
https://www.facebook.com/feketeterrorprod

Kapcsolódó cikkek

Mutilation Case – mozgóképek az Erdő dalához!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek