Hírek

Mycelia leszerződik a Wormholedeath-el

A svájci progresszív death-djent banda, MYCELIA leszerződött új albumuk produkciójára és felvételére, melynek producere Wahoomi Corvy lesz a Realsound stúdióban 2015 márciusában.

A banda, hogy elkészült az írási folyamattal, készen áll 11 új dalának felvételére.

A banda így nyilatkozott:

A MYCELIA mindig is egy önellátó banda volt, és miután öt éven keresztül mi csináltunk minden felvételt, ügyintézést, foglalást és promót, már el sem tudtuk képzelni, hogy valaki más csinálja ezt nekünk. Mikor Carlo megkeresett a WormHoleDeath-hez való csatlakozásról, az elején szkeptikusak voltunk, mindenesetre szerettük volna őket megismerni, így elutaztunk Parmába (Olaszország). Most így az után, hogy megvolt a szerződés, lement több hónapnyi munka vele és a RealSound stúdiós srácokkal és az első szerződéses albumunk közelgő felvételével és kiadásával, nem is örülhetnénk jobban, hogy megtettük ezt a lépést! Igazi öröm és megtiszteltetés, hogy megismerhettük a srácokat és hogy a barátainkként tekinthetünk rájuk!

Worm így nyilatkozott:

Mikor megismertem a svájci srácokat, arra gondoltam, hogy jó lenne leszerződtetni a kiadónkkal, de ez már történelem, hisz mikor eljöttek az új dalokkal, azonnal beleszerettem a zenéjükbe és a hozzáállásukba, de olyan szinten, hogy magam mögött hagytam a professzionális megközelítést, hogy valami újat fedezhessek fel… Ahhoz, hogy hihetetlen büszkének érzed magad hogy egy projekt részese lehetsz, ahhoz szerencse kell. Igen, szerencsés lépést emlegetek, mivel ha ezek a srácok szerződés nélkül lelépnek, akkor pár éven belül valami nagy kiadó karolta volna fel őket. Életemben először éreztem, hogy teljesen magával ragadott minden egyes dal és minden egyes szó. Őszintén szólva szokatlan ilyen kifinomult technikát találni Európában, mivel már hozzá vagyunk szokva a különböző amerikai bajnokokhoz. De végre itt egy banda, aki „szembeszáll” ezekkel az amerikai szörnyetegekkel. A neve MYCELIA. Véssétek emlékeitekbe ezeket a szavakat, most még túlzónak tűnnek, de miután meghallgattátok az új albumot, biztos visszatérünk még a témára.”

Shmashmortion (hivatalos videó): http://youtu.be/MJ6p-nCv6AI

Tagok:

Marc Tummer – dob
Mike Schmid – gitár
Marc Fürer – vokál

http://www.mycelia.ch 

http://www.facebook.com/myceliametal

http://mycelia.bandcamp.com

http://www.realsoundstudio.it
http://www.wormholedeath.com
http://www.wormholedeath.jp

Kapcsolódó cikkek

KME videók: Threshold, Cats in Space, Terror Empire, Mycelia, Ektomorf, Solution .45

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek