Myrkur bemutatja “Onde Børn” című videóját

Print Friendly, PDF & Email

2015. Júl 2, 17:49 :

MYRKUR most vadonatúj,Onde Børncímű videójával nyűgöz le minket. Egy utazás, egy rituálé, egy születés vizualizációja. A dániai Thy vad környezetében felvett videó MYRKUR genezisének történetét tárja elénk. A mű MYRKUR augusztusban megjelenő debütáló nagylemezének első képi komponense.

Az M a dán black metál énekesnő várva várt első teljes albuma, mely a norvégiai Oslo több helyszínén került felvételre (beleértve az elismert művész, Emanuel Vigeland Museumában) Garm társproducerrel, aki a legendás Ulver mögötti lángelme. Az M albumon MYRKUR azokat a szédítő magasságokat éri el, melyeket mindenki remélt tőle. A dallamok buják és brutálisan pusztítóak. Az M egy érett metál remekmű, mely a másodhullámos black metált, a skandináv népzenét, a klasszikus hangszerelést és a kísérteties refréneket ötvözi. A lemezen a Mayhem és Nidingr bandák zenészei, valamint vendégként az Arch Enemy Christopher Amottja egészíti ki a felállást. MYRKUR hamar napjaink metál színterének egyik legjobb és legérdekesebb zenészei közé ékelte be magát.

A hétvégén MYRKUR legelső élő előadását fogja adni a dániai Roskilde Fesztiválon a Deafheaven és Tombs bandák társaságában. Az évre több európai fesztiválszereplés is tervbe van véve.

A “Hævnen” meghallgatása / megosztása: YouTube vagy Soundcloud

facebook.com/myrkurmyrkur
myrkur.bandcamp.com
instagram.com/myrkurmyrkur

Ezt a cikket eddig 183 alkalommal tekintették meg.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..