Hírek

Myrkur bemutatja „Onde Børn” című videóját

MYRKUR most vadonatúj,Onde Børncímű videójával nyűgöz le minket. Egy utazás, egy rituálé, egy születés vizualizációja. A dániai Thy vad környezetében felvett videó MYRKUR genezisének történetét tárja elénk. A mű MYRKUR augusztusban megjelenő debütáló nagylemezének első képi komponense.

Az M a dán black metál énekesnő várva várt első teljes albuma, mely a norvégiai Oslo több helyszínén került felvételre (beleértve az elismert művész, Emanuel Vigeland Museumában) Garm társproducerrel, aki a legendás Ulver mögötti lángelme. Az M albumon MYRKUR azokat a szédítő magasságokat éri el, melyeket mindenki remélt tőle. A dallamok buják és brutálisan pusztítóak. Az M egy érett metál remekmű, mely a másodhullámos black metált, a skandináv népzenét, a klasszikus hangszerelést és a kísérteties refréneket ötvözi. A lemezen a Mayhem és Nidingr bandák zenészei, valamint vendégként az Arch Enemy Christopher Amottja egészíti ki a felállást. MYRKUR hamar napjaink metál színterének egyik legjobb és legérdekesebb zenészei közé ékelte be magát.

A hétvégén MYRKUR legelső élő előadását fogja adni a dániai Roskilde Fesztiválon a Deafheaven és Tombs bandák társaságában. Az évre több európai fesztiválszereplés is tervbe van véve.

A „Hævnen” meghallgatása / megosztása: YouTube vagy Soundcloud

facebook.com/myrkurmyrkur
myrkur.bandcamp.com
instagram.com/myrkurmyrkur

Kapcsolódó cikkek

Myrkur és Jo Quail játszik a Dürer Kertben

KMZ

Myrkur bemutatja „Skøgen Skulle Dø” című új dalát

KMZ

Myrkur – Bejelenti M című új albumát

KMZ

Myrkur – Következő albumának részletei

KMZ

Myrkur – Megerősíti Roskilde fesztivál fellépését; új demó „Skaði”

KMZ

Myrkur – „Nattens Barn” (Official Music Video)

KMZ

A Relapse Records Myrkur és Iron Reagan új albumát közzétette

KMZ

Myrkur bemutatja új dalát, a Latvian Fegurö-t és rövidfilmjét

KMZ

Myrkur leszerződött a Relapse Records-al

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek