Myrkur – Következő albumának részletei

Print Friendly, PDF & Email

2014. dec 13, 19:25 :

Megtiszteltetés, hogy Kristoffer segít új nagylemezem elkészítésében, és hogy olyanokkal dolgozhatok együtt mint Teloch és Oyvind. Előtte a dobok kivételével mindent én csináltam, így hatalmas váltás ez, hogy többen vesznek részt, de tudom hogy ez a jó választás. Az album aljasabb, szebb és sokkal zavarosabb lesz mint az előző lemezek. Nagyon hideg van Oslóban.MYRKUR

MYRKUR jelenleg Oslóban van hogy felvegye legújabb nagylemez LP-jét, mely jövőre jelenik meg a Relapse Records-on keresztül. Az album producere Kristoffer Rygg (Ulver – Garm), a dobok mögött Orvynd Myrvollt (Nidingr) és Dodhemsgardot hallhatjuk, Teloch (Mayhem) pedig Myrkurral gitározik. A felvételek a Valhallveien stúdióban és az Emanuel Vigeland Múzeumban készülnek.

A múlt héten Myrkur bejelentette első élő fellépését a Roskilde fesztiválon (Dánia) valamint bemutatta a “Skaði” demóját, mellyel bepillanthattunk egy kicsit abba, hogy mit is várhatunk a jövőben.

facebook.com/myrkurmyrkur
myrkur.bandcamp.com

Ezt a cikket eddig 140 alkalommal tekintették meg.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..