Hírek

Nagyszabású Mobilmánia – Kalapács közös koncert a Barba Negra-ban, Mobilmánia Fénypokol DVD+CD megjelenés!

2016. október 22-én, szombaton, a Barba Negra Music Club-ban kerül megrendezésre a hazai rock/metal zenét szeretők szívét biztosan megdobogtató rendezvény, hiszen fő produkcióként a Zeffer András vezette Mobilmánia és Kalapács József saját csapata, a Kalapács zenekar egy estén, egymás partnereként, közös koncerten lép színpadra, előttük pedig a fiatal Tales of Evening melegíti be a közönséget.

Az estét 18.45-kor a Tales of Evening kezdi, majd 20 órától a Kalapács zenekar koncertjére kerül sor, végül 22 órai kezdettel a Mobilmánia lép színpadra. Utóbbi két produkció teljes értékű nagykoncertet ad!

A heavy metal ikon Kalapács József vezette Kalapács zenekar egy csokorra való saját örökzölddel készül, amelyek között rég nem hallott nóták is lesznek, valamint műsoruk utolsó harmadában, vendégként Rudán Joe is csatlakozik a csapathoz, akivel jó néhány régi Pokolgép klasszikust is eljátszanak majd.

A minőségi hard rock dalokat vastag Hammond aláfestéssel és impozáns gitárszólókkal színesítve, valamint karakteres énekhanggal előadó Mobilmánia egy igazi best of show-val kedveskedik rajongóinak, koncertjük akár a július közepén rossz idő miatt elmaradt Barba Negra Track-es bulijuk pótlásának is tekinthető. Zeffer András csapata a régebbi dobosukat, Donászy Tibort hívta meg egy kis közös muzsikálásra.

Fontos információ,hogy a júliusban elmaradt Mobilmánia koncertre megváltott jegyek erre az estére érvényesek!

Valamint, a koncertek után dedikálást tartanak a zenekarok, és ajándéktárgyaik megvásárlására is van lehetőség!

Zeffer András, zenekarvezető, énekes-billentyűs:

„Nagyon vártuk már ezt az október 22-i napot, hogy ismét a budapesti közönség elé állhassunk, mivel a július 16-i szabadtéri koncertünket elmosta az eső. Így ezt a napot választottuk az ismétlésre.Úgy éreztem, hogy régebbi Mobilmániás számokat is szeretne hallani a közönségünk, illetve olyan új nótákat is, melyeket nem, vagy régen játszottunk. Természetesen a műsorunk gerincét alkotó kemény régi és új dalaink, slágereink kihagyhatatlanok a műsorból. Donászy Tibire esett a választásunk ennél a koncertnél, mivel a nyári buliba egy hatalmas dob show-val készültünk, de annak megvalósítása itt a Barba Negrában helyszűke miatt megoldhatatlan, ezért felkértem Tibit, hogy jöjjön el és egy-két nótában üsse a bőröket, hiszen 31 évig hallgattam őt, rengeteget dolgoztunk együtt. Távozásának rejtélyes körülményeiről kíván velem beszélni, mert érthetetlen volt ez a helyzet akkoriban. Természetesen barátságunk azóta is töretlen, de hát mi emberek, néha hibázhatunk önhibánkon kívül is. Igyekszünk látványelemekkel tarkítani a programot. A dalokhoz sokszínű vetítéseket tervezünk megvalósítani.Azt gondolom, hogy ez a közös nagyszabású Metal-Hard rock est már nagyon kellett Budapestnek a Kalapács és a Mobilmánia bandákkal együtt. Mindenkit nagy szeretettel és rockban hűséggel várunk!”

A rendezvény eseményoldala: www.facebook.com/events/143788239405303

„Nagy öröm számomra, hogy a Hammer Records-szal több éve közös munkákban gondolkodhatunk. Szeretem őket, mert lendületesek, fiatalok és lényegre törők. Ami ma már elengedhetetlen. Most is így történt. A HammerWorld Magazin mellékleteként megjelent 2015-ös Barba Negra Track-es koncertünk DVD-n. Mindig szerették a rajongóink, ha adunk ki koncert CD-ket is. Valahogy nagyon szeretik magukat is hallani a felvételeken. Sokszor a DVD megtekintéséhez idő kell, és abból van a legkevesebb, de nap mint nap ülünk az autóinkban, ahol olyan jólesik jó zenéket hallgatni. Emiatt kiadtuk ennek a koncertnek a CD változatát is. Oly módon, hogy egy dupla CD tokban egyik oldalon a DVD, másik oldalon az audió CD lesz beletéve. Nagyon szépen sikerültek a kiadvány grafikái is. Rendkívül gyorsan kellett a kiadónknak ezt az anyagot létrehozni, hogy ily módon a koncerthez tudjuk kapcsolni ezt a megjelenést is. Természetesen a dedikálás most sem fog elmaradni.Egy újabb kiadvány és újabb meló eredménye születik meg 22-én a Barba Negrában. De dolgozunk a 2018-as jubileumi koncertünkön is már jó előre, de az legyen még meglepetés.Ígérem időben tájékoztatlak, tájékoztatunk Benneteket az összes jó hírrel!Nagy ölelés mindenkinek. Zefi”

Kapcsolódó cikkek

2024-ben új énekessel és dobossal megy tovább a Mobilmánia!

KMZ

A nyári koncerteket Nagy Máté gitárossal tolja a Kalapács zenekar – Pénteken fővárosi buli a Barba Negrában

KMZ

Masszív box szettel jelentkezik a Mobilmánia – Holnap este fővárosi nagykoncert a Barba Negrában!

KMZ

“Gyönyörű ez az újjászületés…” – Kalapács klippremier: Főnix

KMZ

Kalapács 60+ Nagyfi 60 + Rudán 60 – 180 év néha több… Április 30. Barba Negra – Bemutatkoznak az est vendégzenekarai

KMZ

Kalapács 60+ Nagyfi 60 + Rudán 60 – 180 év néha több – Totális Metal nagykoncert április 30-án a Barba Negrában

KMZ

Új akusztikus albumok Kalapács Józseftől, és Rudán Joe-tól

KMZ

Kalapács József: Sok-sok közönségképpel készült szöveges videón a Szelíd metalosok – Kalapács koncertek a Barba Negrában és Londonban

KMZ

Új videóklipjében a Sárkányok földjén kalauzol végig a Mobilmánia

KMZ

Kalapács – Rudán Joe-val közös koncertekkel és a szolnoki Metal Karácsonyon búcsúztatják az évet

KMZ

Kalapács – Különleges dalokkal veszik célba a brit szigeteket novemberben!

KMZ

Mobilmánia – Megjelent a tavalyi Aréna koncert felvétele, ma délután dedikálás a Liquid Rock-ban!

KMZ

Mobilmánia – nézz meg két felvételt a “Vikidál 70 / Zeffer 60 / Mobilmánia 10” nagykoncertről

KMZ

Kalapács klippremier – Viczián Ottó főszereplésével készült videó a “Jekyll és Hyde” című dalhoz

KMZ

Dupla KALAPÁCS buli Debrecenben

KMZ

Mobilmánia – Itt az első koncertklip az év végén érkező DVD-ről, készülőben az angol nyelvű új lemez

KMZ

Kalapács – Dalpremier, jövő héten érkezik az Örökfekete!

KMZ

70 éves az ország “Koppánya” – Kereken 1 hónap múlva tripla jubileum az arénában: Vikidál 70, Zeffer 60, Mobilmánia 10

KMZ

Márciusban indul a Mobilmánia tavaszi turnéja – Vendégzenekarok: Cherokee & Rocksystem

KMZ

Zuhanni kell! – Kalapács klippremier

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek