Nest Of Plagues – Első nagylemez megjelenése

Print Friendly, PDF & Email

2018. jan 15, 15:36 :

A 2016 szeptemberében megjelent debütáló EP-nk után 2017 januárjában döntöttük el, hogy egy nagylemezt szeretnénk összehozni, amelyhez akkortájt kezdtünk el írni új ötleteket. Áprilisban jelent meg egy új dalunk “The Faceless Ones“, amely megjelenése után újra gondoltuk az ötleteket és úgy éreztük, hogy ennek az új dalnak az iránya nem fog elbírni egy teljes albumot. A heavy részét súlyosabbra szeretnénk, illetve szeretnénk dallamosabb, másféleképpen energikusabb témákat is írni. Az új számokba több synth orientált téma került, a különböző hangszereknek több terük van a különböző részekben, vokálok és szövegek színesebbek lettek, mint az eddigiek. Októberig véglegesítettük a dalokat, közben gitár/basszus felvételek zajlottak már otthon. Novemberben mentünk stúdióba, ahol vokál, dob felvételeket intéztük. December 31-én adtuk ki az első dalt “No One Can Hide” a lemezről, illetve január 8-án jelent meg a teljes album.

Mixing/mastering – Simon István, No Silence Studio (https://www.facebook.com/nosilencestudio/)
Artwork – Bakonyi Örs, Bloody Hands Tattoo (https://www.facebook.com/bloodyhandstattoo/?timeline_context_item_type=intro_card_work&timeline_context_item_source=100000118936914&pnref=lhc)
Video a full stream-hez – Proving Ground Pictures (https://www.facebook.com/pgphungary/)

Nest Of Plagues zenekar

Ezt a cikket eddig 292 alkalommal tekintették meg.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..