Hírek

No Bros – „Heavy Metal Party” és „Ready For The Action” újrakiadás

40 ÉVNYI ROCK!! Eljött az idő arra, amit az osztrák rock hőseinek rajongói és akik azzá akarnak válni már évek óta vártak.
A NO BROS hagyatékának és négy legendás LP-jének gondját viseljük. Most először, a remasterelt albumok világszerte kiadásra kerülnek CD változatban. A Klaus Schubert által 1974-ben alapított NO BROS manapság a leginkább ismert és mégis legkevésbé értékelt osztrák rock csapat. Hogy történhetett, hogy az olyan slágerek, mint a „Be My Friend”, „Heavy Metal Party” vagy „Hey You” tévében és rádióban is hallható volt a 80-as évek elején, a nemzetközi siker mégis elmaradt?
A NO BROS mindig is erős hard rockot játszott! Az energikus élő „Heavy Metal Party” albumuk meghallgatása után nem kérdés, hogy miért lett egyre több rajongója az olyan bandákkal való közös turnézás után, mint a MOTÖRHEAD, SAXON, KROKUS stb.
A HEAVY METAL PARTY – újrakiadás 5 bónusz számot tartalmaz: három ritka élőben felvett szám 1981-ből, egy instrumentális darab és különleges dalként a friss címadó dal a legendás SCHUBERT IN ROCK verzióról BIFF BYFORDdal a SAXONból. (Tartalmaz egy 24 oldalas füzetet sok fotóval és kommentárral!!)

A „Heavy Metal Party” egy erős bizonyíték arra, hogy a jó számok időtállóak és jobban hangzanak mint sok újonnan felvett dal!!

TRACKLIST:

1 Holiday with HH
2 Davi
3 Heavy Metal Party
4 Reggae
5 New York
6 Girls for Hire
7 Good Morning Sir
8 Metal Man
9 Good Morning Sir – Live Bootleg
10 We are stronger – Live Bootleg
11 Reggae – Live Bootleg
12 Rough and Rare – instrumental
13 Heavy Metal Party – SCHUBERT IN ROCK

———————–

A „Heavy Metal Party” után kiadjuk a „Ready For The Action” című második NO BROS albumot is. Most először világszerte elérhető lesz CD-n és digitális formátumban is.
Az első számmal a banda megmutatja, hogy 1982-ben az európai hard rock világ központja egyértelműen Ausztria volt. A NO BROS stílusa valahol a RAINBOW és DEEP PURPLE között van – és ugyanabban a súlycsoportban játszottak.
A hat perces címadó dal egy olyan erőt mutat be, amely rögtön a hallgató agyáig hatol, és ez az energia átitatja az egész albumot. A két speciális szám a „Hey You” és a „Be My Friend” mega-single. A rádiós és tévés szereplésnek köszönhetően a ballada hamar az osztrák listák tetejére került.
Az újrakiadás hatására Klaus Schubert és Freddy Gigele 2014-ben megint összeültek új stúdiófelvételekre. Az eredmény: 3 vadonatúj szám amiket legelőször ezen az újrakiadáson hallhattok. A „Find Myself” mindenképpen egy tisztelgés a „Be My Friend” előtt, a „A Night In Touch City” és a „Back Again” pedig klasszikus NO BROS kalapácsok! (KLAUS SCHUBERT csak egy Istent ismer, akinek a neve RITCHIE BLACKMORE, és ez egy nagyon jó dolog!!)
A címadó dal a Krokus-os Marc Storace közreműködésével készült SCHUBERT IN ROCK verzióját is megtalálhatjátok (egy 24 oldalas füzettel együtt, tele képekkel és jegyzetekkel!!)

Biztosak vagyunk benne, hogy a NO BROS státusza meg fog változni a mostani újrakiadásokkal, vagy inkább úgy mondjuk, hogy meg kell változnia!! „Klasszikus Rock a javából!”

TRACKLIST:

1 Ready For The Action
2 Speedy
3 Intoxication
4 Backstage Queen
5 Second King Of Darkness
6 On Stage
7 We Are Stronger
8 Please Change Your Mind
9 Be My Friend
10 Find Myself – brandnew single 2014
11 A Night in Touch City – brandnew song 2014
12 Back Again – brandnew song 2014
13 Ready For The Action – SCHUBERT IN ROCK

Játékidő: 50:15

NO BROS – Line Up 1982

gitár – Klaus Schubert
ének – Freddy Gigele
basszus – Michael Ausserhofer
dobok – Franz Heumaderkeys – Nik P. Opperer

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek