Hírek

Nonpoint kiadja a „The Return” színfalak mögött videóját a Loudwire.com-on!

NONPOINT szeptember 26-án adja ki nyolcadik stúdió albumát „The Return” címmel a Metal Blade Records-on keresztül Európában. A banda ki fog még adni egy sor stúdió videót a Loudwire.com-on. Az első videó streamje megtekinthető ITT, további részek az elkövetkező hetekben kerülnek fel.

17 évvel a hátuk mögött a floridai ötös ugyanazt a lendületet tartja ami 1997-ben beindította őket. A riffek szétpattannak az erőtől, a basszus és a dob páratlan ütemet ad, a vokál pedig villámgyorsan idézi fel a fájdalom és kitartás emlékeit. A „The Return” ugyanolyan nyers, pusztító és valós mint a zenészek – Elias Soriano (vokál), Robb Rivera (dob), Rasheed Thomas (gitár), Adam Woloszyn (basszus) és B.C. Kochmitt (gitár).

The Return” előrendelés és „Breaking Skin” stream elérhető a metalblade.com/nonpoint oldalon.

Elias az első dal hátterét magyarázza: „Függőségről szól, legyen az étel, drog, szex, hazudozás vagy bármi, amire az ember rákaphat. Olyan mint a viszketés, nem tudod abbahagyni a vakarózást a végén pedig véresre kaparod a bőröd. Na, ott már segítség kell és kezelned kell.”

2014 februárjában a NONPOINT bevette magát a Groovemaster Studios-ba a Grammy díjra jelölt producerrel, Johnny K-val (Disturbed, Staind, Megadeth) és Daniel Salcidoto hangmérnökkel. Ez az alkalom volt második közös munkájuk, ezúttal pedig a banda már összegyűjtött egy nagy adag masszív és veretős anyagot. A vokalista Elias Soriano így pontosít: „Játszani akartam a vokállal, bizonyos helyeken hosszabb történeteket elmondva míg máshol szinte semmit. A lemez teljesen egyedi, mivel mindegyik dala egyedi.” A dobos Robb Rivera így folytatja, „Johnny szinte már a hatodik tagunk! Megdolgoztat de nem árul zsákbamacskát. Annyira természetes volt, hogy csak három hét kellett a trackeléshez. Johnny érti, hogy miről is szól a banda, és bátorít hogy saját magunk legyünk.

NONPOINT zenéjében az első perctől fogva áramlanak az energiák. Emiatt is van, hogy több mint 800.000 albumot adtak el csak Észak-Amerikában olyan slágerekkel, mint a „What A Day”, „Bullet With A Name”, és Phil Collins „In The Air Tonight”-jának feldolgozása – amit hallhattunk a Miami Vice-ban. Az országot is bejárták már mindenkivel, a Stone Sourtól, Disturbed-től és Papa Roach-tól a Sevendustig, All That Remains-ig és Device-ig, és olyan fesztiválokon léptek fel, mint az OZZfest, Rock on the Range vagy a Summerfest.

http://www.nonpoint.com
http://www.facebook.com/nonpointworld
http://twitter.com/nonpoint

Kapcsolódó cikkek

Nonpoint „Breaking Skin” videó debüt

KMZ

Nonpoint – Új album szeptemberben

KMZ

Hot News: Nonpoint signs to Metal Blade Records worldwide!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek