Hírek

Nosztalgiabuli az idei Rockmaratonon!

A Rockmaraton életében a 2018-as év nem kerek évforduló – azt persze örömmel ünnepeljük, hogy nem kerültünk be a 27-esek klubjába – ahogyan azok a legendás lemezek sem, amik teljes hosszukban elevendnek meg a fesztivál színpadán.

Idén négy hazai legenda közösen idézi fel munkásságuk talán legkiemelkedőbb korongjait. A 90-es évek legszebb pillanataira emlékeztet majd minket a Moby Dick a Kegyetlen évek nagylemezzel és az Aurora zenekar az Előre kurvák, gengszterek albummal. A Junkies 1997-ben kiadott, máig legsikeresebb lemeze, a Nihil tavaly jubilált, ezért egy Rockmaratonos koncert erejéig újra leporolják az örökbecsűt. Kalapács Józsi pedig dupla jubileumot ünnepel, hiszen a több mint 30 éve megjelent Pokoli színjáték és a több mint 15 esztendős Ösztön album dalai is elhangzanak majd a nosztalgiabulin a Kalapács zenekar előadásában. „Középkorú rokkereknek” a megjelenés erősen ajánlott!

Bérletek 15. 990 Ft-ért kaphatóak: http://bit.ly/Rockmaraton2018_tickets, SZÉP-Kártyával is: https://tixa.hu/rockmaraton2018.

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek