Hírek

November 10 – Feuer Frei (Rammstein tribute) KVLT

Ki ne hallott volna már a német industrial metal legendáról, a Rammsteinrõl. Gyakorlatilag a stílus atyjáról van szó, akiket bizony koncertezni is ritkán látnak a rajongók, nem hogy kicsiny országunk közelében járni. Azonban novemberre van megoldás. Ha imádod a banda hangzását, sõt oda vagy azért, amit a színpadi látványban mûvelnek, akkor budapest legrégebbi underground klubjában, a felújított YUKban a helyed a hónap második péntekén.

November 10-én ismét Budapesten lép fel a Feuer Frei Rammstein tribute. A banda utoljára Augusztusban játszott a Dürerben, így ismét itt a remek alkalom, hogy szem illetve fülvégre kaphassuk õket. A több mint egy órás programban természetesen ritkaságok épp úgy szerepelnek majd, mint a közkedvelt Du Hast, America és Ich Will. Ha gyerekkorod meghatározó zenekara volt a német alakulat akkor azért, ha pedig csak késõbb ismerted meg, de sosem jutottál el koncertre, akkor azért érdemes ezt a pénteki napot az óbudai klubban töltened.

Természetesen a metalos felvezetés sem marad majd el, ugyanis két fiatalabb vendéget üdvözölhetünk a MUD és az AdryA zenekarokban. A 2013 decemberében alakult MUD eleinte a thrashes vonalon haladt, majd a tagcserék után visszább vettek az õrült csépelésbõl, több lett a dallamos, szövegmondós énektéma és egyre bátrabban keverik a legkülönfélébb zenei témákat. A MUD kõkemény riffek, könyörtelen ritmus alapok, mély mondanivalóval átitatott szövegek (az új számok esetében már magyar nyelven!), és persze igazi koncerthangulat, ahol mindenki maximálisan kiengedheti a gõzt. Ez utóbbi igaz a közvetlen a Feuer Frei elõtt játszó AdryA csapatára is, akik elhozzák nekünk a Nightwish, Amaranthe, Gathering és megannyi dallamos szimfonikus metal csapat hangulatát, méghozzá saját szerzeményekkel, mint például a napokban klipként megjelent „When We Were One”.

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek