Hírek

Nubian Rose – Break Out (Official video)

A svéd kemény rocker NUBIAN ROSE kiadta a „Break Out” videóját, melyet a lenti linken tekinthettek meg. A dal a banda második albumáról, a „Mental Revolution”-ról van, ami november 24-én fog megjelenni a Livewire/Cargo Records-on.

Az album producere Christer Akerlund volt, a hangmérnöki feladatokat Jakob Hermann látta el, a mixelésért Tobias Lindell (HEAT, Europe, Hardcore Superstar, Avatar, Mustasch) felelt. A felvételek a Top Floor Studios-ban és a Bohus Soundban történtek, a masterelést Mats „Limpa” Lindfors (Crashdiet, Scorpions, Dan Reed, Treat) végezte a Cutting Roomban.

Tracklist:

01. War
02. Time Again
03. Illuminated Within
04. The Eye
05. Tough Guys Don’t Dance
06. Break Out
07. Higher
08. You Will Never Walk Alone
09. (Taking This) Further
10. All Of Your Love

NUBIAN ROSE második albuma, a „Mental Revolution” egy egyértelmű előrelépés. A kivitelezés minden szempontból pimaszabb és jobb; a dob és gitár a kiváló dallamokkal karöltve dominál mindent. Christer és Sofia írói duója mélyült és komolyodott. Egyértelmű, hogy NUBIAN ROSE zenéjének gyökerei ugyanonnan erednek ahonnan eddig, de a „Mental Revolutions” esetén látható a lépés amit előre tettek.

Tagok:

Sofia Lilja – vokál
Christer Akerlund – lead gitár
Henric Uhrborn – basszus
Tomas Weijnesjo – dob
Torbjörn Weijnesjö – ritmusgitár

További zenészek:

Joakim Ahlund – billentyűs
Mats Levén – háttérvokál
Katarina Kammarkör – kórus

NUBIAN ROSE zenéje Sofia Lilja gyönyörű hangjának és Christer Akerlund gitártehetségének egyesülése körül forog. Lehengerlő gitárrifjeikkel és remek dallamaikkal új életet leheltek a klasszikus dallamos hard rockba.

www.facebook.com/NubianRoseTheBand

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek