Hírek

Nyáron ismét Total War Fest!

2016 július 22-én és 23-án , az idén már 4. alkalommal kerül megrendezésre Körmenden, a Total War elnevezésű underground death/black/thrash zenei fesztivál. Az elmúlt évek után úgy gondoljuk hogy az az idén is sikerült egy változatos, több stílust is magába ölelő összeállítást alkotni a Rába parti város színpadára. Az idei rendezvényen ismét olyan bandákat lehet majd látni,akik jól ismert és jól csengő nevek a hazai underground fanatikusok számára. Gondolunk itt a pénteki est főbandájára, a hazai SEAR BLISS-re akik az idén, a 20 éves Phantoms lemezüket fogják eljátszani teljes egészében egy meglepetés számmal kiegészítve és várhatóan régi tagok szereplésével. A szombati napra pedig a hazánkban először fellépő lengyel black metal hordá-t, a ma már kultikusnak is számító ARKONA-t sikerült leszerződtetnünk.
De természetesen más stílusban játszó csapatokkal is lehet majd találkozni, death metal fronton a cseh FLESHLESS, az amerikai SACRIFICAL SLAUGHTER és hazai részről az ikonikus AGE OF AGONY mellett a szegedi GRAVECRUCHES és SYMPHONY OF SYMBOLS zenekarok fogják a stílus híveit megörvendeztetni.
Ausztriából kisebb különítmény fog érkezni, mely sort a tavaly 20 éves DARKFALL nevű melodic death csapat vezeti, de hazánkba látogat még, az igen csak harapós thrash-t játszó, tavaly is fellépő MORTAL STRIKE alakulata, a barbár metalt játszó TULSADOOM és a kissé poénos thrash/crossover csapat a BAD HAMMER.
Közkívánatra újra ellátogatnak hozzánk régi barátaink, a tavaly nagy sikerrel bemutatkozó, TOP SEKRET nevű grindcore brigád is és remélhetőleg feledhetetlen koncertet fognak alkotni, a magyar mezőnnyel karöltve, kezdve a black metal hazai triumvirátusával a szegedi HELL ETERNAL-al , a pécsi GYLLIATH-al és a szombathelyi KOMOR ROMOK-al ,de ne feledkezzünk meg a szinte helyinek számító, zalaegerszegi FANATIC ATTACK thrash csapatáról mint ahogy a szegedi parti thrasht játszó ALKOHOLIC TERROR-ról se.

További infókat – jegyár, fellépési lista, videók stb. – az esemény facebook oldalán találhat meg minden érdeklődő !!!
Találkozunk nyáron a Rába Part-on!!! TOTAL WAR !!

www.facebook.com/Totalwarfesthungary

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek