Hírek

Nyerj 2 db belépőt Karai Anna exkluzív budapesti közönségtalálkozójára

Biztosan van köztetek olyan, aki  emlékszik még a tavaly ősszel indított „The Voice” c. tehetségkutató műsorra. Az egyik előválogatón feltűnt egy extravagáns, meglehetősen vagány stílusú lány, Karai Anna, aki  fittyet hányt a sablonokra (és a popzenére), hiszen az ütős, scream-betétekkel  megspékelt Paramore feldolgozásával alaposan felkavarta a székükben pihenő mentorokat is, a lehető legjobb értelemben. A műsor által szerzett újabb sikerekre és ismertségre alapozva ebben az évben Anna úgy döntött,  hogy szólókarrierbe kezd. Első önálló albuma jövő tavasszal fog megjelenni, amely stílusában a populáris rockzenei elemektől kedzve Anna személyes kedvencéig, (a nu-metalig) minden megtalálható majd, s mindezek mellé még a  tőle megszokott hörgéseket sem kell nélkülöznünk. Az lemezről néhány héttel ezelőtt debütált az első dal, amely “Az üveg lassan vág” címet kapta, és immár angol nyelven is megtalálhatjátok a YouTube-on. Szeretnéd élőben is meghallgatni az előlemezbemutatót, mindezek mellé még kérdésed is lenne hozzá? Ha igen, akkor figyeld Anna facebook oldalát, ugyanis 2 db páros belépőt sorsolnak ki a héten, így összesen négy rajongónak lehetősége lesz, hogy részt vehessen az énekesnő első exkluzív budapesti közönségtalálkozóján, amelyet az Üllői úton található Vörösmarty Moziban rendeznek november 23-án szombaton, 10:30-tól (délelőtt) !

A nyereményjátékot 11.20-án (szerdán) hirdetik meg a délutáni órákban, a sorsolás pedig péntek délután lesz.

A közönségtalálkozó programja:

–          akusztikus koncert, ahol a The Voice-ban előadott feldolgozásokat, illetve a jövő tavasszal megjelenő szólóalbum dalait is hallhatjátok majd (a hivatalos megjelenés előtt először és utoljára!)

–          Dedikálás

–          Beszélgetés

–          Sztárvendégek

A közönségtalálkozó további részleteiről Karai Anna mesél az alábbi linken letölthető ClassFM interjúban -> http://karaiannaletolt.uw.hu/karaianna_koztal_interju_classfm.mp3

Kapcsolódó cikkek

Karai Anna – Exkluzív koncertje megnézhető a YouTube-on

KMZ

Karai Anna év végi, és jövő év eleji friss információk!

KMZ

Karai Anna feat. Senior Hal klip premier

KMZ

Karai Anna – Öt dalt tartalmazó akusztikus EP

KMZ

Karai Anna – Koncertbeszámoló

Triszt Tviszt Kapitany

Interjú Karai Annával és Tarcsai Ádámmal

Triszt Tviszt Kapitany

Megjelent a The Voiceból ismert Karai Anna első szóló dala!

KMZ

Karai Anna legelső szóló dala vasárnap debütál!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek