Orphaned Land – 25. évforduló és very best of tour 2016

Print Friendly, PDF & Email

2016. máj 1, 18:18 :

Az orientális metál ORPHANED LAND név alatt futó izraeli legendái három év után visszatérnek Pozsonyba, hogy együtt ünnepeljék fennállásuk 25. évfordulóját a rajongókkal. A különleges setlisten valaha született legjobb dalaik is helyet kapnak. Újfent egy multikulturális zenei estnek lehetünk szem- és fültanúi tele lenyűgöző orientális, arab és közel-keleti zenével, plusz Pozsony metál szcénájának legjavával. Nem csak hogy egy nagyszerű zenei kaland lesz ez, hanem egy igazi spirituális ünnep is, hiszen az egész banda – főként frontemberük, a karizmatikus Kobi Farhi – a Közel-Keletre és az egész világra szóló békét hirdet, próbálva összekötni az embereket tekintet nélkül a fajra vagy vallási hovatartozásra. Az Orphaned Land koncertjei mindig felejthetetlen kalandok minden olyan ember számára, aki szeretik az orientális és arab zenei elemekkel ötvözött minőségi hangzást.

A különleges vendégek egyike a legismertebb kínai metál banda, a VOODOO KUNGFU-零壹乐队, akik tradícionális kínai zenei elemeket hoznak el hozzánk, valamint a szimfonikus metált játszó orosz IMPERIAL AGE

2016. november 12., 19:00 @ Szlovákia, Pozsony – Randal Club

Jegyek előrendelése:

  • sk
  • Slovak Telekom

http://predpredaj.zoznam.sk/de/event/6891/orphaned-land–voodoo-kungfu–imperial-age

FB esemény: https://www.facebook.com/events/194482767610999/

Ezt a cikket eddig 722 alkalommal tekintették meg.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..