Hírek

Outre – Új albumának első dalát streameli

Énekesük, Andrzej Nowak kilépése által okozott megtorpanás után OUTRE most bemutatja Stawrogin segítségével felvett legújabb albumuk első dalát. Csavaros, szaggató daluk egyszerre merít olyan francia bandákból, mint a Deathspell Omega, és OUTRE társaiból, a Behemoth-ból, így bizton felkelti majd a black metálra hangolt fülűek érdeklődését.

A banda így kommentálta:

Épp debüt LP-nk, a „Ghost Chants” produkcióját fejezzük be. Énekesünk kilépése utáni kis fennakadásunk után a vokálok felvételi sessionje lassan zárul. Felkértük Stawrogin segítségét, aki szerintünk a lengyel black metál undergroundjának egyik legjobb torkával rendelkezik, és eddig nincs szó arra, mennyire elégedettek vagyunk munkájával. A „Chant 3. – The Fall” dala kis betekintést ad abba, amit a hallgató várhat a debüt LP-től. A legjobbunkat adtuk ehhez a lemezhez, hogy a lehető legérzékibb és leghevesebb legyen.

Chant 3. – The Fall

Közelgő „Ghost Chants” albumuk tavasz elején jelenik majd meg a Third Eye Temple / Godz Ov War Productions/Essential Purification Records-on keresztül. A felvételeket a No Solace és Impressive Art stúdióban készítették, a mixelést és masterelést M. készített (Mgla).

Tracklist:

Chant 1. – Departure
Chant 2. – Shadow
Chant 3. – The Fall
Chant 4. – Lament
Chant 5. – Equilibrium
Chant 6. – Vengeance
Chant 7. – Arrival

Tagok:

Damian Igielski – gitár
Mateusz Jamróz – gitár
Marcin L.th Radecki – basszusgitár
Maciej Pelczar – dob
Stawrogin – vokál

Facebook
Bandcamp

Kapcsolódó cikkek

Outre – Exkluzív interjú

KMZ

Outre – “Hollow Earth” dalpremier

KMZ

Ulcerate, Blaze of Perdition, Outre – Koncertbeszámoló

Krol

Outre hírek

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek