Outre – Új albumának első dalát streameli

Print Friendly, PDF & Email

2015. jan 23, 12:00 :

Énekesük, Andrzej Nowak kilépése által okozott megtorpanás után OUTRE most bemutatja Stawrogin segítségével felvett legújabb albumuk első dalát. Csavaros, szaggató daluk egyszerre merít olyan francia bandákból, mint a Deathspell Omega, és OUTRE társaiból, a Behemoth-ból, így bizton felkelti majd a black metálra hangolt fülűek érdeklődését.

A banda így kommentálta:

Épp debüt LP-nk, a „Ghost Chants” produkcióját fejezzük be. Énekesünk kilépése utáni kis fennakadásunk után a vokálok felvételi sessionje lassan zárul. Felkértük Stawrogin segítségét, aki szerintünk a lengyel black metál undergroundjának egyik legjobb torkával rendelkezik, és eddig nincs szó arra, mennyire elégedettek vagyunk munkájával. A „Chant 3. – The Fall” dala kis betekintést ad abba, amit a hallgató várhat a debüt LP-től. A legjobbunkat adtuk ehhez a lemezhez, hogy a lehető legérzékibb és leghevesebb legyen.

Chant 3. – The Fall

Közelgő „Ghost Chants” albumuk tavasz elején jelenik majd meg a Third Eye Temple / Godz Ov War Productions/Essential Purification Records-on keresztül. A felvételeket a No Solace és Impressive Art stúdióban készítették, a mixelést és masterelést M. készített (Mgla).

Tracklist:

Chant 1. – Departure
Chant 2. – Shadow
Chant 3. – The Fall
Chant 4. – Lament
Chant 5. – Equilibrium
Chant 6. – Vengeance
Chant 7. – Arrival

Tagok:

Damian Igielski – gitár
Mateusz Jamróz – gitár
Marcin L.th Radecki – basszusgitár
Maciej Pelczar – dob
Stawrogin – vokál

Facebook
Bandcamp

Ezt a cikket eddig 208 alkalommal tekintették meg.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..