Ozone Mama – Közép-európai turné után irány Kanada

Print Friendly, PDF & Email

2016. ápr 24, 13:01 :

A tavaly ősszel megjelent második nagylemezt követően a vintage rock hazai helytartói előtt újabb izgalmas lehetőségek nyíltak meg. Az országos lemezbemutató turné után idén áprilisban közép-európai koncertkörúton jártak, májusban pedig Kanadában mutathatják meg kivételes tehetségüket.

Sonic Glory című új kiadványával szeptemberben hatalmasat robbantott az Ozone Mama. A lemez itthon és külföldön is maximálisan elnyerte a szakma és a közönség tetszését. A Gábor András (gitár), Székely Márton (ének), Dobos Gergely (basszusgitár) és Gulyás Máté (dobok) alkotta Fonogram-díjas négyes folyamatosan a padlóig nyomja a gázt: az országos lemezbemutató bulik után a srácok egy kilenc állomásos tavaszi turnén Közép-Európát is meghódították.

Az április 28-i budapesti és a 29-i debreceni koncertek után a csapat első tengerentúli útjára indul: februárban meghívást kaptak a Canadian Music Week fesztiválra, és a május 2-8. között zajló rendezvényen egyedüli magyar zenekarként képviselik majd hazánkat. A toronto-i showcase koncertek (május 3. Cadillac Lounge, május 6. Cherry Cola’s Rock’n’Rolla Cabaret & Lounge) és az egy hetes szakmai kapcsolatépítés után a fiúk egy amerikai felkérést is örömmel teljesítenek: Niagara Falls-ban, az Evening Star Concert Hall-ban headlinerként lépnek fel a Mojo Stone és a Wacko Fest társaságában.

Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=yCcGkIL1rX8
https://www.youtube.com/watch?v=JSjqcLfBbhE

További információ:
https://www.facebook.com/ozonemamaband
http://ozonemama.com/
http://cmw.net/

Ezt a cikket eddig 283 alkalommal tekintették meg.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..