Hírek

Ozone Mama – Közép-európai turné után irány Kanada

A tavaly ősszel megjelent második nagylemezt követően a vintage rock hazai helytartói előtt újabb izgalmas lehetőségek nyíltak meg. Az országos lemezbemutató turné után idén áprilisban közép-európai koncertkörúton jártak, májusban pedig Kanadában mutathatják meg kivételes tehetségüket.

Sonic Glory című új kiadványával szeptemberben hatalmasat robbantott az Ozone Mama. A lemez itthon és külföldön is maximálisan elnyerte a szakma és a közönség tetszését. A Gábor András (gitár), Székely Márton (ének), Dobos Gergely (basszusgitár) és Gulyás Máté (dobok) alkotta Fonogram-díjas négyes folyamatosan a padlóig nyomja a gázt: az országos lemezbemutató bulik után a srácok egy kilenc állomásos tavaszi turnén Közép-Európát is meghódították.

Az április 28-i budapesti és a 29-i debreceni koncertek után a csapat első tengerentúli útjára indul: februárban meghívást kaptak a Canadian Music Week fesztiválra, és a május 2-8. között zajló rendezvényen egyedüli magyar zenekarként képviselik majd hazánkat. A toronto-i showcase koncertek (május 3. Cadillac Lounge, május 6. Cherry Cola’s Rock’n’Rolla Cabaret & Lounge) és az egy hetes szakmai kapcsolatépítés után a fiúk egy amerikai felkérést is örömmel teljesítenek: Niagara Falls-ban, az Evening Star Concert Hall-ban headlinerként lépnek fel a Mojo Stone és a Wacko Fest társaságában.

Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=yCcGkIL1rX8
https://www.youtube.com/watch?v=JSjqcLfBbhE

További információ:
https://www.facebook.com/ozonemamaband
http://ozonemama.com/
http://cmw.net/

Kapcsolódó cikkek

Szeleczki Dáviddal és Lukács Lászlóval folytatja az Ozone Mama

KMZ

Cosmos Calling – megjelent az új Ozone Mama lemez!

KMZ

Ozone Mama a Barba Negra Trackben

KMZ

KME videók: Brooks, Undawn, Ozone Mama, Coronatus, Hopelezz, Kadinja, Anavar, Adept, C.in.C

KMZ

Megjelent az Ozone Mama harmadik lemeze, a Sonic Glory

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek