Hírek

Palmetta – Előzetes dal a tavasszal megjelenő jubileumi lemezről

Magyarország egyetlen hagyományőrző népi rockzenekara az idei évben ünnepli fennállásának 10 éves jubileumát, ennek alkalmából májusban friss nagylemezzel is jelentkeznek, melyről egy dal máris meghallgatható.

Palmetta: Szép holdvilág…
www.youtube.com/watch?v=PT4UQeLZrzY

A dal megtalálható a digitális zeneáruházakban is:
songwhip.com/album/palmetta/szep-holdvilag
Kima Norbert zenekarvezető a zenekar 2018-as terveiről:

“Új videoklipünk a “Szép Holdvilág…” címet viselő legújabb dalunkra készült, mely jól mutatja, hogy zeneileg némi stílusváltáson ment át a zenekar.Gőzerővel folynak a munkálatok a születésnapi, 6. sorlemezen is, amely májusban fog megjelenni a Hadak Útja Kiadó gondozásában „Kavalkád” címmel, vendégművészekkel, sok újdonsággal. A korongon 13 dal szerepel majd, melyek közt zúzos rock és akusztikusan hangszerelt dalok egyaránt helyet kapnak.

Három régi közönségkedvenc dalt is újraveszünk, teljesen áthangszerelt formában: ami eredetileg akusztikus verzióban született, az keményebb, amit pedig rockdalként ismerhettek meg, a korongon akusztikus formában lesz hallható.

A stúdiómunkálatok alatt folyamatosan közöljük az aktuális infókat, figyeljétek felületeinket!Mindenkit nagy szeretettel invitálunk március 10-én, Békéscsabán a Csaba Gyöngye Kulturális Központban megrendezésre kerülő 10. Jubileumi Nagykoncertünkre, ahol a zenekar egykori alapító énekesei, és a békési Belencéres Néptáncegyüttes is fel fog lépni az együttes „Kavalkád” címet viselő születésnapi rendezvényén.”

„Bolond volnék ha búsulnék ha a búnak helyet adnék
  én a búnak utat adok magam pedig vígan járok”

Kapcsolódó cikkek

Palmetta – új énekesnővel folytatja a folk rock zenekar

KMZ

Palmetta – Új szöveges klipek, lemezbemutató koncert Békéscsabán

KMZ

Palmetta – Megjelent a Kavalkád című jubileumi lemez

KMZ

Palmetta – Előrendelhető a “Kavalkád” című új lemez, megjelent az „Esztendőre vagy kettőre…” gyermekkönyv és videóban mesélnek az amerikai utazásról

KMZ

Palmetta: Kis kece lányom… – megjelent az új CD

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek