Hírek

Palmetta – Új szöveges klipek, lemezbemutató koncert Békéscsabán

A tavalyi évben jubilált PALMETTA zenekar legutóbbi Kavalkád nagylemezéről publikált két szöveges klipet. A csapat a következőképp nyilatkozott, miért ezt a két dalt választották:

„A Kavalkád lemez anyagát igyekeztünk úgy összeválogatni, hogy olyan tájegységek dalai kerüljenek Palmetta felfogásban a korongra, amelyeket eddig még nem érintettünk. Fontos szempont az is, hogy közismert dalok megzenésítésre kerüljenek, de tudjunk újdonságot is mutatni. A két említett dallal úgy gondolom, hogy már mindenki találkozott. Az Esik eső szép csöndösen csöpörög… kezdetű ballada szinte minden tájegységen felbukkan más-más szöveggel, de ez a dal mindenkinek ismerősen cseng ugyanúgy, mint a Látod édesanyám… kezdetű rimóci népdal. Ahhoz, hogy az emberek érdeklődését minél inkább fel tudjuk kelteni érdemes ismert dalokat választani, ezért esett a választásunk erre a két számra!”

▶️ Palmetta – “Esik eső szép csöndösen csöpörög…” 
(Hivatalos szöveges videó / Official lyric video) 
www.youtube.com/watch?v=DfNzuf6RnYo

▶️ Palmetta – “Látod Édesanyám…“
(Hivatalos szöveges videó / Official lyric video) 
www.youtube.com/watch?v=bKxMNfGuKzE

A zenekar lemezbemutató koncertje április 6-án Békéscsabán lesz, mellettük a KALAPÁCSALCOLHOL és ÖRÖKSÉG zenekarok is színpadra lépnek.

▶️ Palmetta Facebook:
www.facebook.com/palmettazenekar/

Kapcsolódó cikkek

Palmetta – új énekesnővel folytatja a folk rock zenekar

KMZ

Palmetta – Megjelent a Kavalkád című jubileumi lemez

KMZ

Palmetta – Előrendelhető a “Kavalkád” című új lemez, megjelent az „Esztendőre vagy kettőre…” gyermekkönyv és videóban mesélnek az amerikai utazásról

KMZ

Palmetta – Előzetes dal a tavasszal megjelenő jubileumi lemezről

KMZ

Palmetta: Kis kece lányom… – megjelent az új CD

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek