Hírek

Paul Di’Anno bemutatja a „The Beast Arises” DVD borítóját és dallistáját!

A vadállat visszatért! Az Iron Maiden eredeti hangja, és olyan gyilkos bandák frontembere, mint a Killers, Battlezone és Gogmagog, előlépett, hogy megmutathassa rajongóinak a vegytiszta heavy metál brutalitását! A legendás vokalista, Paul Di’Anno visszatért Lengyelországba áprilisban egy sor élő koncert keretében. Ezen koncertek egyikét – április 9-én a krakkói Lizard Clubban – felvették egy élő „The Beast Arises” DVD kiadvány céljából.

A DVD-n található anyag egy lenyűgöző élő koncertet örökített meg olyan közönség előtt, akik sokáig nem engednék le Di’Annot a színpadról. A kiadványon olyan észveszejtő előadások láthatók, mint az első két Iron Maiden stúdióalbum klasszikusai, az „Iron Maiden” és „Killers”, valamint a Killers és Battlezone dalai, az egész megkoronázásaként pedig Ramones „Bliztkrieg Bop”-jának vad feldolgozása. Mindez egy olyan lenyűgöző előadást eredményez, ami kétséget kizáróan bizonyítja a rajongóknak, hogy a vadállat tényleg visszatért! A DVD-n megtalálhatóak még olyan bónusz tartalmak, mint interjú a művésszel, fotógaléria és sok más!

„The Beast Arises” dallista:

1. Sanctuary
2. Purgatory
3. Wrathchild
4. Prowler
5. Marshall Lockjaw
6. Murders in the Rue Morgue
7. The Beast Arises
8. Children of Madness
9. Genghis Kahn
10. Remember Tomorrow
11. Charlotte the Harlot
12. Killers
13. Phantom of the Opera
14. Running Free
15. Transylvania
16. Iron Maiden
17. Blitzkrieg Bop

Bónusz videó:
Interjú Paul Di’Anno-val

Extrák:
Fotógaléria
Diszkográfia
Háttérkép

A „The Beast Arises” kiadási dátuma Európában október 6, Észak Amerikában október 7. (MVD-n keresztül). Elérhető DVD, CD és dupla LP formájában.

Az angol énekes leginkább az ikonikus Iron Maidenbes, 1978-1981-ig tartó vokalista munkájáról híres. Mindazok ellenére, hogy a világhírnév már a sarkon ólálkodott, Di’Anno elhagyta a bandát 1981 őszén (azóta bevallotta, hogy a kelleténél többet bulizott a Maidentől való távozása idején). Ettől függetlenül Di’Anno egyéni és lehengerlő hangja óriási benyomást tett a világ rockzene rajongóin, és egy hadseregnyi rajongó gyűlt köré, lévén több mint 20 millió példány kelt el az első két Iron Maiden albumból („Iron Maiden” és „Killers”). melyen Paul egyedi tehetsége hallható.

A Maiden utáni karrierje során Di’Anno számos albumot jelentetett meg, mind szólóban mind olyan bandák tagjaként, mint a Gogmagog, Battlezone és a Killers, továbbá több mint 60, világszerte kiadott albumban szerepelt (zenészként vagy vendégként).

Mint a metál műfaj egy ikonikus alakja, Di’Anno folyamatosan fellép (különféle bandáival) Európában, az Egyesült Államokban, Kanadában, Közép és Dél-Amerikában, Ausztráliában, Ázsiában, stb.

Di’Annonak még arra is volt ideje, hogy kiadjon egy átfogó és kiváló életrajzi könyvet a „The Beast” címmel, mely egy titkok nélküli utazás viharos, gyakran elrettentő életéről az elmúlt 20 évben.

Bár csak az első két Maiden albumon szerepelt, munkájuk Paul Di’Annoval még mindig a metál világ legjobbjai közé tartozik, és a legtöbb metál rajongó és zenész a világon a mai napig ezt az albumot isteníti „Örök Klasszikusként”.

Kapcsolódó cikkek

Paul Di’Anno – Running Free live videoklip

KMZ

Paul Di’Anno – Októberben érkezik az élő DVD

KMZ

Hot News: Paul Di’Anno records an official live DVD in Poland!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek