Hírek

Paul Di’Anno – Októberben érkezik az élő DVD

A legendás vokalista, Paul Di’Anno visszatért Lengyelországba áprilisban egy sor élő koncert keretében. Ezen koncertek egyikét – április 9-én a krakkói Lizard Clubban – felvették egy élő DVD kiadás céljából, a mai nap pedig felfedjük címét és kiadási dátumát. A „The Beast Arises” DVD kiadási dátumát október 6-ára tették Európában, és 7-ére Észak-Amerikában (MVD). Elérhető formátumok: CD, DG és 2LP.

A DVD-n található anyag egy lenyűgöző élő koncertet örökített meg olyan közönség előtt, akik sokáig nem engednék le Di’Annot a színpadról. A szetlista tartalmazza a legjobb Iron Maiden dalokat (abból a korból, amikor Di’Anno a banda fő énekese volt), valamint Killer és Paul Di’Anno szóló dalait. A DVD-n megtalálhatóak még olyan bónusz tartalmak, mint interjú a művésszel, fotógaléria és sok más! Teljes részleteket hamarosan!

Egy rövid részlet megtekinthető a Metal Mind Productions youtube csatornáján itt: https://www.youtube.com/watch?v=gwR8O6A-1zE&feature=youtu.be

Az angol énekes leginkább az ikonikus Iron Maidenben, 1978-1981-ig tartó vokalista munkájáról híres. Mindazok ellenére, hogy a világhírnév már a sarkon ólálkodott, Di’Anno elhagyta a bandát 1981 őszén (azóta bevallotta, hogy a kelleténél többet bulizott a Maidentől való távozása idején). Ettől függetlenül Di’Anno egyéni és lehengerlő hangja óriási benyomást tett a világ rockzene rajongóin, és egy hadseregnyi rajongó gyűlt köré, lévén több mint 20 millió példány kelt el az első két Iron Maiden albumból („Iron Maiden” és „Killers”) melyen Paul egyedi tehetsége hallható.

A Maiden utáni karrierje során Di’Anno számos albumot jelentetett meg, mind szólóban mind olyan bandák tagjaként, mint a Gogmagog, Battlezone és a Killers, továbbá több mint 60, világszerte kiadott albumban szerepelt (zenészként vagy vendégként).

Mint a metál műfaj egy ikonikus alakja, Di’Anno folyamatosan fellép (különféle bandáival) Európában, az Egyesült Államokban, Kanadában, Közép és Dél-Amerikában, Ausztráliában, Ázsiában, stb.

Di’Annonak még arra is volt ideje, hogy kiadjon egy átfogó és kiváló életrajzi könyvet a „The Beast” címmel, mely egy titkok nélküli utazás viharos, gyakran elrettentő életéről az elmúlt 20 évben.

Bár csak az első két Maiden albumon szerepelt, munkájuk Paul Di’Annoval még mindig a metál világ legjobbjai közé tartozik, és a legtöbb metál rajongó és zenész a világon a mai napig ezt az albumot isteníti „Örök Klasszikusként”.

Teljes részletek a következő Paul Di’Anno DVD kiadványról hamarosan.

Kapcsolódó cikkek

Paul Di’Anno – Running Free live videoklip

KMZ

Paul Di’Anno bemutatja a „The Beast Arises” DVD borítóját és dallistáját!

KMZ

Hot News: Paul Di’Anno records an official live DVD in Poland!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek