Hírek

Phoenix RT: Lépjünk le! – új videó, decemberben album

2015. december 7-én jön a csallóközcsütörtöki Phoenix RT negyedik nagylemeze, „Piros karikás részletek” címmel. Aki figyelemmel kíséri a banda tevékenységét, az már biztosan tudja ezt a dátumot. De a srácok úgy gondolták, hogy a megjelenés előtt még egy ütős klippel is meglepik rajongóikat, mely az új album „Lépjünk le!” című nótájához készült.

A klip forgatása több napig tartott, és a jól bevált receptet követve ismét Bíró Máté és az FX Film csapata állt a kamera mögött. Három helyszinen forgatott a csapat, többekközt egy reptéren is.

Puss Tamás, a zenakar frontembere elmondota, hogy ez a dal is hamisítatlan Phoenix RT nóta lesz, kemény, ütős rock’n’roll.

„Előbb–utóbb mindenkinek elege lesz valamiből. Szóval azt mondjuk, ha hülye a főnök, ha rád szállt a tanár és már tényleg betelt a pohár, kapcsold ki az agyad, add át magad a rock and roll-nak, szállj fel a Phoenix RT járatára és Gyere velünk, LÉPJÜNK LE innen!”

A srácoknak sikerült ismét egy olyan életérzést megragadni és megszólaltatni, ami sokak számára ismerős lehet. A dalhoz forgatott klipet 2015. november 29-én vasárnap este 18.00 órától láthatjuk először a zenekar hivatalos youtube csatornáján: www.youtube.com/phoenixrtofficial

A készülő új lemezzel kapcsolatban Lépes Feri, a banda dobosa elmondta, hogy ez most az az időszak, ami gyakorlatilag másról nem is szól, minden az új album körül forog a banda életében.

„Elindítottuk az új lemez előrendelését. Előre is köszönjük mindenkinek, aki ezen a módon támogat minket.”

A „Piros karikás részletek” címre hallgató új albumot 2015. december 3-án éjfélig lehet előrendelni. Három féle csomagot állítottak össze a srácok. A „Kis részlet” tartalma egy Piros karikás részletek digipak és egy dedikált poszter, a „Nagy részlet”-ben van szintén egy digipak, egy dedikált poszter és egy „Piros karikás részletek” póló. A „Támogatói csomag” pedig tartlamaz még ezeken kívül egy Phoenix RT családtag kártyát (belépő a lemezbemutató koncertre) kulcstartót, felvarrót és kitűzőt. Mindhárom csomagot a zenekar honlapján (www.phoenixmusic.sk) lehet megrendelni, nagyon felhasználóbarát módon. Ahogy a fiúk üzenik: „Tégy minket magadévá!”

Minden nap új érdekességek találhatók a Facebookon a „Piros karikás részletek – előrendelés”esemény alatt (www.facebook.com/events/181992988811059/188889858121372). Itt folyamatosan értesülhetünk a lemezzel kapcsolatos érdekességekről, a dalokról szövegekkel és képekkel kiegészítve.

„Még egy fontos indormáció az új albummal kapcsolatban, amit senki ne felejtsen el: december 26-án Csallóközcsütörtökben a kultúrházban lemezbemutató koncert!” fűzte hozzá Kálmán Ákos a zenekar gitárosa. Érdemes lesz a fiúkkal tartani!

Phoenix RT – Lépjünk le! – klip
Zene: Lépés Ferenc – Puss Tamás – Kálmán Ákos
Szöveg: Puss Tamás
ISRC: HUA631501433
Kiadó: EDGE Records / HMR Music Kft

további Phoenix RT info:
zenekari weboldal: www.phoenixmusic.sk
zenekari facebook oldal: www.facebook.com/phoenixrt
kiadói facebook oldal: www.facebook.com/EdgeRecordsHungary

Kapcsolódó cikkek

Nem idegen – koncertklippel jelentkezik a Phoenix Rt.

KMZ

Phoenix RT- Új gitárossal robog a turné, készül a felvidéki srácok új lemeze!

KMZ

Phoenix RT – Nincs lehetetlen – Új szöveges videó, augusztus 12-én a Dinnyetörő Fesztiválon zenélnek

KMZ

Phoenix RT – Élj úgy – Új szöveges videó

KMZ

Phoenix RT – Sötétség nélkül – Klippremier

KMZ

Phoenix RT – Sötétség nélkül – Új klip, turné, akusztikus nagykoncert

KMZ

Phoenix RT – Október végén indul a Piros Karikás Ősz/Tél Tour

KMZ

Phoenix RT: Végtelen csillagtenger – új szöveges videó, zajlik a lemezbemutató turné

KMZ

Új lemez, klipek, és MAHASZ lista helyezés után indul a Phoenix RT lemezbemutató turné

KMZ

Phoenix RT: Piros karikás részletek – új CD

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek